Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Salle La Seu organitza la tradicional Encesa Solidària

La Salle La Seu organitza la tradicional Encesa Solidària

L'activitat es durà a terme aquest dissabte, a les 17.30 hores, al pati del centre educatiu, i consistirà en la formació d'un mural amb llantions. Cada participant farà una aportació econòmica a canvi d'encendre cadascuna de les llums

Encesa solidària a la Salle
Encesa solidària a la Salle
14/12/2018 12:40

El Col·legi La Salle de la Seu d'Urgell organitza aquest dissabte dia 15, a partir de 2/4 de 6 de la tarda, la ja tradicional Encesa Solidària. L'activitat es durà a terme al pati del centre educatiu i consistirà en la formació d'un mural amb llantions. Cada participant farà una aportació econòmica a canvi d'encendre cadascuna de les llums.

La iniciativa es fonamenta en l’esperit solidari, que demana cada any la col·laboració de tota la població urgellenca per tal de recollir fons per dedicar-los a projectes de cooperació internacional pel que fa a infraestructures, suport educatiu i contacte amb les comunitats en zones empobrides o necessitades. El projecte compta amb la coordinació de Proide.

Enguany, els diners es destinaran a un projecte de Madagascar, on es vol aportar 2.000 euros per construir quatre aules a l'Escola Ambondromisotra. En aquest sentit, també s'ha recollit fons a través de la setmana de l'esmorzar solidari, en què s'han obtingut 419,50 euros.

Mostrar formulari de contacte