Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Salle la Seu organitza l'Encesa Solidària

La Salle la Seu organitza l'Encesa Solidària

Tothom qui ho vulgui hi podrà col·laborar aquest dissabte des de 2/4 de 6 de la tarda al pati de l'escola. Prèviament, al matí s'instal·larà una parada al mercat setmanal on ja es podrà adquirir el tiquet per als llantions
Encesa Solidària del Col·legi La Salle de la Seu
12/12/2017 19:35

El Col·legi La Salle de la Seu d'Urgell organitza aquest dissabte dia 16, a partir de 2/4 de 6 de la tarda, la ja tradicional Encesa Solidària. L'activitat es durà a terme al pati del centre educatiu.

La iniciativa es fonamenta en l’esperit solidari, que demana la col·laboració de tota la població urgellenca per tal de recollir fons per dedicar-los a projectes de cooperació internacional pel que fa a infraestructures, suport educatiu i contacte amb les comunitats en zones empobrides o necessitades. La coneixença de la realitat social mitjançant diferents visites, sessions específiques i intercanvi quotidià, segons els impulsors, "permet descobrir tot el moviment del sud que treballa pel canvi social en aliança amb entitats com Proide i Prodessa, que recolzen i possibiliten el projecte".

D'altra banda, aquest dissabte al matí, La Salle instal·larà una parada al mercat setmanal de la Seu, al carrer Major, on ja es podrà comprar els tiquets al preu d’1€, que equivalen a un llantió que es posarà al vespre al pati de l’escola. Al vespre també hi haurà parlaments i actuacions.

Enguany, els fons es destinaran novament al projecte de col·laboració i suport educatiu a Zona Reyna, a Guatemala, dins l’Estiu Solidari. Un grup de 7 professors de la Salle de la Seu hi han viatjat aquest estiu passat durant 1 mes per tal de col·laborar amb la població autòctona, conèixer una realitat diferent, donar suport educatiu a les escoles de la zona i conèixer els conflictes socials que fa anys que pateixen.

El projecte 2017-18 pel qual es demana la col.laboració de la població pretén fer front a les despeses de l’Institut Ruk’u’x Na’oj, que garanteix el dret a l’educació de persones adultes que no van poder estudiar de joves per motius econòmics. El lema és 'Una segona oportunitat d’estudiar a Guatemala' i es durà a terme a partir d'aquest mes de gener vinent, amb un cost total de 25.230 €. L’aportació que se sol.licita a Proide és de 6.000 €.

Mostrar formulari de contacte