Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Salle La Seu participa en un projecte formatiu d'àmbit europeu

La Salle La Seu participa en un projecte formatiu d'àmbit europeu

Entre4Future és una proposta compartida amb centres i institucions de Romania, Àustria, Portugal, Dinamarca i Xipre. L'objectiu és fomentar l'empresa simulada a l'aula
La Salle La Seu participa en un Erasmus+
22/10/2015 20:20

Des del passat curs 2014-2015, els cicles formatius de La Salle la Seu d'Urgell participen en un Erasmus+ amb diferents socis europeus per fomentar l'empresa simulada a l’aula. El centre urgellenc comparteix el projecte Entre4Future amb centres i institucions de Romania, Àustria, Portugal, Dinamarca i Xipre. L'objectiu de la iniciativa és l'intercanvi de pràctiques professionals en temes relacionats amb les metodologies de llibres de text, programes d'estudi i d'ensenyament i tecnologies innovadores en els cicles formatius i la universitat.

Les tres línies de treball cerquen el desenvolupament d'habilitats empresarials, informàtica i idiomes estrangers per part dels estudiants; la millora de les capacitats dels docents a través de nous mètodes d'ensenyament i aprenentatge, així com el desenvolupament i el lliurament de nous materials i medotologia, a través de l'"empresa simulada".

Les diverses institucions i països que integren l'Erasmus+ duran a terme diverses reunions durant els dos anys que dura la iniciativa per informar sobre els detalls del pla d'activitats, fixar els detalls dels productes finals i les responsabilitats de cada soci, entre d'altres. Les primeres trobades es van fer a Dinamarca i Àustria. Aquest octubre, s'han organitzat a Portugal, i el maig de l'any que ve, estan previstes a Romania. 

Els socis de l'Erasmus+ són:

•    ROMANIA - Economic College "Dimitrie Cantemir" Suceava- project Coordinator
•    AUSTRIA - International Business College Hetzendorf - Vienna
•    SPAIN - Vetschool La Salle - La Seu d’Urgell - Catalonia
•    PORTUGAL - The School of Accounting and Administration of Porto
•    DENMARK - Business Academy South West (EASV)- National Innovation Center-ESBJERG
•    CYPRUS - Paphos Chamber of Commerce and Industry
•    ROMANIA - Chamber of Commerce and Industry Suceava

Mostrar formulari de contacte