Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Salle, premi al millor vídeo al concurs 'Joves i conducció'

La Salle, premi al millor vídeo al concurs 'Joves i conducció'

El centre urgellenc també ha guanyat el premi a la classe més participativa El concurs, d'àmbit català, el promouen el RACC, la revista Secundèria i el SCT

Alumnes de La Salle, premiats al concurs del RACC
Alumnes de La Salle, premiats al concurs del RACC
09/06/2008 16:12

El col.legi La Salle de la Seu ha guanyat el premi al millor vídeo al concurs Joves i conducció, que promouen el RACC, la revista Secundèria i el Servei Català del Trànsit . Els alumnes de 3r d'ESO del centre urgellenc també van rebre el premi a la classe més participativa.

Tres treballs presentats per La Salle de la Seu havien estat seleccionats per a la final, d'entre més de quatre-cents grups de participants d´arreu de Catalunya, en les categories de narració, fotografia i vídeo. Els obsequis van ser des de càmeres per filmar -per als tres alumnes que van presentar el treball- fins un viatge al parc temàtic Futuroscope per a tota la classe. Els altres finalistes també van ser premiats.

El lliurament dels premis es va fer ara fa dues setmanes a l´auditori de l´edifici del RACC a Barcelona, amb la presència de representants de les entitats promotores i del departament d´Educació. Hi van assistir tots els alumnes del curs, juntament amb professors, pares i finalistes de tot Catalunya.

El grup finalista estava format per Núria Llahí Cerdà, Anna Herrero Remacha i Ester Cerdanya Cortina, Edna Raquel Barcona, Núria Fité Fernández i Lurdes Casanova Ubach, Anna Solé Pal, Albert Rogé Cortés i Juan María Machado Millán. Han tingut l'assessorament de M. Nieto, professora d´Educació per a la ciutadania.

Mostrar formulari de contacte