Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Salle vol fomentar l'emprenedoria a través d'una aula empresa simulada

La Salle vol fomentar l'emprenedoria a través d'una aula empresa simulada

L'objectiu és orientar la formació professional a la demanda del mercat laboral de l'Alt Urgell i la seva zona d'influència Aquest dijous s'ha inaugurat el negoci virtual Fustes La Salle
Karate Kobudo 2012
30/03/2012 11:49

El col.legi La Salle de la Seu d'Urgell ha inaugurat durant el curs 2011-2012 una aula empresa simulada. Es tracta d’una iniciativa per potenciar les pràctiques i experiències empresarials dels alumnes dels cicles formatius d’administració (grau mitjà de gestió administrativa i grau superior d’administració i finances).

Aquest dijous s'ha presentat oficialment l'empresa virtual Fustes La Salle, amb la presència de la directora del Consell Català de Formació Ocupacional de la Generalitat de Catalunya, Teresa Casanovas; l'alcalde de la Seu, Albert Batalla; el president del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Jesús Fierro, i el visitador provincial de La Salle, Josep Guiteres. A l'acte també hi va ser present el president de l'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell, Jordi Grau.

En la presentació es va destacar la proposta educativa com a clau en un entorn de crisi econòmica. Així mateix, es va apostar per una formació professional "en contacte directe amb el sector econòmic per aconseguir orientar-la a la demanda del mercat laboral de l'Alt Urgell i la seva zona d’influència".

A través de l'aula virtual, els estudiants podran treballar in situ en els diferents llocs de treball i departaments d'una empresa. Per exemple, coneixeran les tasques de comercial, de recepció, de comptabilitat o de facturació.

L’acte va comptar amb una xerrada a càrrec de Martí Batalla, empresari local de l’empresa internacional Textil Seu SA – Grifone i ex-alumne del Col•legi La Salle, que va parlar sobre els reptes de l’empresa avui en dia i els avantatges i dificultats que suposa mantenir una empresa de grans dimensions a la ciutat de la Seu d’Urgell.

Conveni amb l'AEAU

Previ a l’esdeveniment, va tenir lloc la signatura del conveni de col•laboració entre l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell i el Col•legi La Salle que defineix les diferents línies d’actuació entre les dues entitats.

Mostrar formulari de contacte