Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La segona cimera sobre el futur d'Andorra reuneix al Principat experts internacionals per parlar sobre el talent

La segona cimera sobre el futur d'Andorra reuneix al Principat experts internacionals per parlar sobre el talent

30/11/2007 10:55

La cimera sobre el futur d'Europa, que se celebra durant dos dies a Andorra, reuneix experts internacionals que debatran sobre diversos temes però amb un eix vertebrador que es resumeix en el lema 'Afrontar el repte del talent a Europa'. El cap de govern, Albert Pintat, ha estat l'encarregat d'inaugurar aquest dijous el certamen i ha destacat el paper important que juga Andorra com a país de serveis, que depèn directament de la imatge i la confiança que pot crear. En aquest sentit, Pintat ha afegit que Andorra compleix els requisits per convertir-se en un observatori de com va el món.

Pintat ha recordat que en la passada edició es va parlar de la innovació i la importància que té en el desenvolupament de les diferents tendències, i ha afegit que el tema d'enguany, el talent, també és bàsic per entendre cap on va Europa i quins reptes s'han d'afrontar. Un dels temes que s'ha destacat durant la inauguració és la importància que durant el segle XXI anirà adquirint Àsia, que ostentarà un paper important en el creixement mundial a causa de l'expansió que està vivint la seva economia.

El repte és establir lligams amb aquestes noves economies a través, precisament, de les persones més preparades. Pintat ha manifestat que La cimera, per Andorra és una oportunitat de donar a conéixer el seu talent.