Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La segona fase de la plaça del Camp del Codina crea 28 nous espais d'aparcament

La segona fase de la plaça del Camp del Codina crea 28 nous espais d'aparcament

Ja s'ha obert al trànsit el vial, que connecta els carrers de l'Orri i de Mare Janer El projecte es completarà després de l'hivern amb l'enjardinament de la zona
Plaça del Camp del Codina - Aparcament
23/12/2014 16:52

Ja ha quedat oberta al pas de vianants i a la circulació del trànsit rodat de vehicles la segona fase de la plaça del Camp del Codina de la Seu, després de la finalització de les obres d'urbanització d'aquest espai públic que encara quedava per endreçar.

Aquesta segona part ha consistit en la construcció d'un vial que connecta el carrer de l'Orri, al nord, amb el carrer Mare Janer, al sud. Resta pendent d’execució l’enjardinament de la zona, que es durà a terme després de l'hivern.

El vial central té una amplada de 7,30 metres, dels quals 3,50 estan destinats a la circulació de vehicles, mentre que s'ha disposat 1,90 metres d'aparcament a cada costat del vial. Això permet oferir 28 noves places d'aparcament gratuït, disposades en cordó a ambdós costats.

El tinent d’alcalde d’Urbanisme, Jesús Fierro, apunta que “la zona del centre, per la seva pròpia activitat, genera una necessitat de places d’aparcament a la qual es procura donar resposta amb accions com aquesta”. Aquest vial també compta amb un pas de vianants que comunica la plaça del Codina (primera fase) amb la zona verda d'aquest espai. El vial es completa amb mobiliari urbà (fanals, bancs i papereres) i vegetació.

El cost de les obres ha estat de 116.000 euros. L'obra estava inclosa dins el segon bloc del Pla d'Inversions previst per l'Ajuntament de la Seu d'Urgell per aquest 2014.

Mostrar formulari de contacte