Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La setena edició del Workshop Ocupacional a la Seu d’Urgell recupera el format presencial

La setena edició del Workshop Ocupacional a la Seu d’Urgell recupera el format presencial

Les persones demandants de feina podran contactar amb empreses de l'Alt Urgell, Cerdanya i Andorra que busquen perfils específics. Enguany també hi haurà una jornada informativa prèvia, que es farà el divendres 19 de novembre
Workshop Ocupacional de la Seu d'Urgell
16/11/2021 12:10

El 7è Workshop Ocupacional tindrà lloc a la Seu d'Urgell el 19 i 22 de novembre. L'edició 2021 recuperarà el format presencial i se celebrarà en dues jornades, en lloc d’una com es feia habitualment.

La primera sessió es durà a terme aquest divendres, a les nou del matí, a la Sala de Sant Domènec de la Seu d’Urgell. El programa constarà de tres xerrades sobre temes fiscals i laborals relacionats amb el treball transfronterer a Andorra. Prèviament, l'alcalde de la Seu d’Urgell, Francesc Viaplana, i la presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Josefina Lladós, donaran la benvinguda als participants.

Per assistir a la primera jornada de la iniciativa, que té com a objectiu millorar l'ocupació de les persones, caldrà fer una inscripció prèvia a través d'Internet.

Trobada entre empreses i demandants de feina

Pel que fa a la segona jornada del Workshop Ocupacional, està prevista el pròxim dilluns, 22 de novembre, i inclou la trobada entre empreses i persones demandants d’ocupació, que es farà de deu del matí a dues del migdia al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP) de la Seu d’Urgell.

Com en edicions anteriors hi participaran empreses de l’Alt Urgell, Cerdanya i el Principat d’Andorra amb l’objectiu d’afavorir la contractació de persones desocupades. Les empreses provindran de diversos sectors econòmics, com l’hostaleria i el comerç, l’administració d’empreses i la informàtica, entre altres.

Les persones candidates que vulguin participar en aquestes entrevistes individuals s’han d’inscriure abans del divendres, 19 de novembre, a les dues del migdia, a l’enllaç: http://ja.cat/workshop2021

Millorar l'ocupació de les persones

El Workshop Ocupacional, , que té com a objectiu millorar l'ocupació de les persones, està organitzat conjuntament per l'Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell i el Consorci Alt Urgell-Cerdanya. La proposta compta amb el suport del Servei Català d’Ocupació i el Govern d’Andorra.