Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu acollirà aquest dissabte l'Open Infantil BTT Alt Urgell 2011

La Seu acollirà aquest dissabte l'Open Infantil BTT Alt Urgell 2011

El club ciclista Tupedala organitza la competició, adreçada a nens i nenes de 5 a 14 anys El circuit s'instal.larà a la urbanització de l'Horta del Valira

Open Infantil BTT 2011 - Cartell La Seu
Open Infantil BTT 2011 - Cartell La Seu
15/09/2011 11:52

La Seu acollirà aquest dissabte, 17 de setembre, la segona prova de l'Open Infantil BTT Alt Urgell 2011, organitzat pel club ciclista Tupedala. La competició va adreçada a nens i nenes de 5 a 14 anys i es durà a terme en els terrenys de la urbanització de l'Horta del Valira.

Els interessats a participar en l'Open, que començarà a les 10 del matí, poden inscriure's a partir de les 8.30 hores al mateix lloc de la prova. El cost de la inscripció és de 5 euros. Hi haurà obsequis per a tots els participants.

Per a més informació es pot consultar la pàgina web del club Tupedala (www.tupedala.cat). La normativa indica que caldrà que tots els nois i noies portin casc.

El 5è Open Infantil de BTT de l'Alt Urgell compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, el Consell Comarcal Alt Urgell, el Consell Esportiu de l'Alt Urgell, La Caixa i la Cooperativa Cadí.

La primera de les proves de l'Open es va disputar el 30 de juliol a Oliana.

Mostrar formulari de contacte