Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu acollirà el seminari Internacional de contacte “Let’s share inclusion”

La Seu acollirà el seminari Internacional de contacte “Let’s share inclusion”

La proposta, en el marc del programa Erasmus +, se celebrarà el 17, 18 i 19 de setembre a l’Alberg La Valira i té l'objectiu d'apropar aquesta experiència a joves amb menys oportunitats

L'Alberg La Valira de la Seu acollirà el seminari
L'Alberg La Valira de la Seu acollirà el seminari
14/09/2018 19:20

L’Alberg La Valira de la Seu d’Urgell, acollirà el 17, 18 i 19 de setembre, el Seminari Internacional de contacte “Let’s share inclusion”. La iniciativa forma part del Cicle Integral Formatiu del Programa Erasmus +, que s’ha desenvolupat enguany amb la finalitat de potenciar l’assessorament a entitats sobre programes de mobilitat internacional en el marc del Programa Erasmus+, i que té l'objectiu d'apropar aquesta experiència a joves amb menys oportunitats.

Aquesta iniciativa sorgeix des de l’Àrea de Participació de l’Agència Catalana de Joventut i és portada a terme pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell, l’Associació Alba i l’Associació PROSEC, i finançat el programa Erasmus +.

El present Seminari Internacional representa un punt clau en aquest Cicle ja que facilitarà la presa de contacte i col·laboració entre les entitats participants de 15 nacionalitats diferents que treballen prioritàriament amb el col·lectiu de joves ja esmentat amb l’objectiu de desenvolupar projectes de la Clau1 del Programa Erasmus + així com també intercanviar bones pràctiques en aquest àmbit.

L’acte inaugural es farà el dilluns 17 a les 9.30h en el qual intervindran el Sr. Cesc Poch, director general de l’Agència Catalana de la Joventut, la Sra. Esperança Casas, Coordinadora territorial de Joventut a Lleida, el Sr. Albert Batalla, alcalde de la Seu d’Urgell i el Sr. Ricard Pérez, vicepresident primer del Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

Les 14 entitats participants són provinents d’Alemanya, Grècia, Itàlia, Lituània, Rússia, Turquia, Ucraïna, Anglaterra, França i Catalunya i hi ha un total de 16 participants.

El mateix dia 17 a partir de les 16h es farà una sessió oberta a entitats del territori amb la finalitat de donar-se a conèixer i generar contactes amb les entitats participants al Seminari. Les entitats que vulguin participant es poden inscriure al següent enllaç: http://bit.ly/seminarilaseu18

Aquell mateix vespre, a partir de les 20:00h es realitzarà un sopar intercultural entre totes les entitats, on cada participant ha de portar un producte representant del seu país.

 

 

 

 

Mostrar formulari de contacte