Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu acull el 8è Concurs Comarcal de Cavall Pirinenc Català

La Seu acull el 8è Concurs Comarcal de Cavall Pirinenc Català

L'esdeveniment, en què hi prendran part una trentena d'exemplars de l'Alt Urgell, es farà aquest dissabte al camp annex al pàrquing del Doctor Peiró. La proposta s'engloba en la Fira de Sant Ermengol, que també inclou diumenge la II Trobada de Corals de l'Alt Pirineu

Cavall pirinenc
Cavall pirinenc
13/10/2017 20:40

L'Associació de Criadors i Productors de Cavall Pirinenc Català de l'Alt Urgell organitza aquest dissabte, 14 d'octubre, al camp de sorra annex al pàrquing del Doctor Peiró, el 8è Concurs Comarcal de Cavall Pirinenc Català (CPC). Al certamen hi participaran una trentena d'exemplars, en les categories de sobrany, terçó i semental, pel que fa als mascles; i sobranya, terçona i parella, pel que fa a les femelles.

L'esdeveniment, que començarà a les 11 del matí, servirà per escollir els millors cavalls d'aquesta raça que representaran la comarca a la trobada nacional, que tindrà lloc a Esterri d'Àneu.

Concretament, s'espera que a l'espai firal s'hi podrà veure exemplars provinents de 18 ramaderies de l'Alt Urgell. Paral·lelament, al Camí Ral de Cerdanya, també en el marc de la Fira de Sant Ermengol, s'oferirà una mostra d'animals que formen part de la ramaderia de l'Alt Urgell: vaques de les races frisona, bruna i xerol·lesa, i exemplars de ruc català.

Trobada de corals

En un altre ordre de coses, durant la Fira de Sant Ermengol també es durà a terme la II Trobada de Corals de l'Alt Pirineu. La iniciativa està prevista diumenge, 15 d'octubre, a les 12 del migdia, a la Sala de Sant Domènec.

Mostrar formulari de contacte