Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu acull el primer curs de formació policial fora de l'ISCP

La Seu acull el primer curs de formació policial fora de l'ISCP

Es vol descentralitzar l’activitat que fins ara s’ha fet només a Mollet del Vallès La proposta va destinada a agents de policia de tot Catalunya
Policia Local - Curs ISPC
20/04/2009 11:49

La Seu d’Urgell és la primera ciutat catalana on es fa un curs sobre formació policial fora de la seu central d’aquest organisme, ubicada a Mollet del Vallès. L'activitat la dirigeix l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC).

La novetat s'ha presentat aquest dilluns al matí, amb un acte d’inauguració a les dependències del Col.legi La Salle. L’acte l'han presidit el director dels Serveis Territorials del departament d'Interior a l'Alt Pirineu i Aran, Àngel Joval, i el sergent de la Policia Local de Rubí, Jaume Serra.

L'objectiu de descentralitzar els cursos que imparteix l'ISPC passa, segons la conselleria d’Interior, per “apropar la formació de tots els cossos de policia de Catalunya a tot el territori català” i “instruir al màxim nombre d’efectius possible responent a les necessitats concretes del territori”.

El curs està destinat als policies locals de tot Catalunya. L'objectiu és proporcionar els coneixements jurídics bàsics i les tècniques i els mètodes necessaris per actuar davant d’un accident de trànsit.