Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu acull la presentació del programa Reempresa

La Seu acull la presentació del programa Reempresa

Es tracta d’una plataforma que facilita la compra-venda de petites i mitjanes empreses. L'acte tindrà lloc el pròxim dimarts al CETAP
Presentació del programa Reempresa
06/07/2018 17:27

El Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP) acollirà dimarts vinent, 10 de juliol, la presentació al territori del programa Reempresa, plataforma que facilita la compra-venda de petites i mitjanes empreses. L’objectiu de l’acte és donar a conèixer el programa a la ciutadania en general, alhora que també difondre els serveis vinculats a Reempresa que s’ofereixen des del CETAP.

La jornada començarà a les 3 de la tarda amb la presentació institucional, que comptarà amb les intervencions del president del Consell Comarcal, Jesús Fierro; l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, i la consultora de Reempresa Lleida, Marta Aguilar. Tot seguit, Lídia Mor, de GLOBALleida, i la pròpia Marta Aguilar, presentaran el programa.

L’acte va adreçat a un públic ampli, des dels col·lectius i associacions de comerciants, industrials i hotelers, fins a cooperatives, gestories i entitats financeres, incloent-hi també, entre d’altres, els centres d’ensenyament que imparteixen cicles formatius.

Connexió per a la compra-venda

Reempresa facilita la connexió entre les persones que estan pensant vendre el seu negoci o que busquen relleu generacional per a la seva empresa amb els emprenedors que es proposen fer créixer la seva empresa comprant-ne un altra o també aquells nous emprenedors que volen endegar el seu propi negoci sense començar de zero.

Les inscripcions a la jornada, que tindrà lloc a la tercera planta de l’edifici de les Monges de la Seu d’Urgell, s’han de fer telemàticament a través del lloc web www.bit.ly/reempresaCETAP. També se’n pot obtenir més informació a www.reempresa.org o al mateix CETAP. Col·laboren en l’organització de la jornada el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, GLOBALleida i CECOT.

Mostrar formulari de contacte