Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu acull l'espectacle de poesia eròtica 'El jardí de les malícies'

La Seu acull l'espectacle de poesia eròtica 'El jardí de les malícies'

L'obra es podrà veure aquest dijous, 12 d'abril, a la sala de Sant Domènec El recital, amb textos festius i desinhibits, es basa en un llibre de Miquel Desclot

Incendi a Ossera
Incendi a Ossera
11/04/2012 14:51

Aquest dijous, 12 d'abril, es representarà, a les deu de la nit, a la sala Sant Domènec de la Seu d'Urgell, el recital de poesia eròtica occidental 'El jardí de les malícies', a càrrec de Teatre al Detall. La tria de poemes va des de l'Edat Mitjana fins al Segle XIX.

L'espectacle es basa en el llibre homònim de Miquel Desclot, una obra “feta pel plaer, sobre plaers, per al plaer”, tal com diu el mateix autor.

'El jardí de les malícies' és un espectacle de cabaret, amb textos que es caracteritzen pel seu esperit festiu i desinhibit, pel sentit de l'humor i per la gran vàlua literària. Hi ha des de versos de trobadors i cançons de bordell a poemes d'escriptors tan reconeguts com Goethe, La Fontaine o John Done.

Els actors del 'El jardí de les malícies' són Xavi Idáñez i Txell Botey, sota la direcció de Joan Maria Segura Bernadas i Teatre al Detall.

Les entrades costes 8 euros en venda anticipada i 10 € a taquilla. Com a novetat, els espectadors podran gaudir d'una copa de cava durant l'espectacle. A més, el mateix dia de l'espectacle, hi haurà un 2x1 en la venda de les primeres 20 entrades. També es reserven 20 entrades amb un descompte del 50 per cent per als majors de 65 anys. La venda anticipada es fa a Turisme Seu i Turisme del Consell Comarcal de l'Alt Urgell.
 

Mostrar formulari de contacte