Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu acull un estiu més 12 nens i nenes sahrauís

La Seu acull un estiu més 12 nens i nenes sahrauís

L'ONG Pirineu amb el Sàhara porta a terme el projecte 'Vacances en pau' que acull un total de 22 infants a les comarques de l'Alt Urgell, Cerdanya i Berguedà
Sahrauís - Rebuda Ajuntament 2008
11/07/2008 10:10

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, i la regidora de Solidaritat, Anna Vives, han rebut oficialment aquest dijous a la sala d'actes de l'Ajuntament als 12 nens i nenes sahrauís que passen l'estiu entre nosaltres, així com a les seves respectives famílies acollidores.

L'alcalde, que els ha donat la benvinguda, ha ressaltat que La Seu d'Urgell és el municipi de Catalunya que té el percentatge més elevat d'infants sahrauís acollits durant l'estiu. Per la seva part, la regidora de Solidaritat, Anna Vives, ha manifestat que “amb aquest acte volem fer un reconeixement a les famílies acollidores que demostren la seva solidaritat". Alhora, ha volgut felicitar a l'associació Pirineu amb el Sàhara i encoratjar els seus responsables a seguir endavant amb aquesta bona causa”.

L'ONG Pirineu amb el Sàhara organitza cada estiu l'acollida de nens sahrauís a durant l'estiu a les comarques de l'Alt Urgell, Cerdanya i Berguedà, a través del projecte 'Vacances en pau'. Aquest estiu hi han arribat un total de 22 nens sahrauís que passen les vacances d'estiu amb famílies d'aquestes tres comarques, dels quals 12 es troben acollits per famílies alturgellenques.

El representant de Pirineu amb el Sàhara, Miquel Colom, ha agraït a la regidoria de Solidaritat de l'Ajuntament de la Seu el seu suport econòmic i moral per fer possible que aquests nens passin l'estiu a la nostra ciutat amb l'objectiu que "puguin arribar a tenir una altra imatge del món, diferent a la que els hi mostra la realitat quotidiana dels campaments de refugiats on el Poble Sahrauí viu exiliat des de l'any 1975". 'Vacances en pau' és un símbol de solidaritat amb els nens i nenes sahrauís i un clam per la pau, contra la injustícia i la guerra.

L'Ajuntament de La Seu va oferir un berenar als nens sahrauís i a les famílies acollidores, amb la col•laboració del Forn Serafí. A més, els 12 infants sahrauís van rebre un obsequi.

Mostrar formulari de contacte