Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu acull una assemblea territorial de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca

La Seu acull una assemblea territorial de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca

El col·lectiu treballa perquè el Parlament aprovi mesures urgents sobre necessitats d'habitatge i pobresa energètica Aquest mes s'ha iniciat una recollida de signatures per tirar endavant la ILP
PAH Alt Urgell
10/12/2014 10:54

La Seu d'Urgell va acollir aquest dissabte passat una assemblea de Plataformes d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de la demarcació de Lleida. L'entitat té previst fer una presentació pública properament a la capital alturgellenca per explicar els seus objectius actuals.

En l'ordre del dia es va parlar del fet que la Mesa del Parlament ha admès a tràmit la ILP Catalana de Mesures Urgents per fer front a l'Emergència Habitacional i a la Pobresa Energètica. Aquesta mesura l'han promogut la PAH, l'Observatori DESC i l'Aliança contra la pobresa energètica (APE).

La ILP, a partir de les competències del govern de la Generalitat en matèria d'habitatge i protecció de consumidors, exigeix canvis legals urgents a Catalunya per fer front a l'emergència habitacional i garantir el dret a un habitatge digne i a una segona oportunitat.

Superat aquest tràmit, el proper pas és la recollida de les 50.000 signatures necessàries per a la seva tramitació parlamentària, per a la qual es disposa de 4 mesos. La campanya de la recollida de signatures es durà a terme especialment al llarg d'aquest mes.

Mostrar formulari de contacte