Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu acull una jornada sobre els trastorns per dèficit d'atenció i hiperactivitat

La Seu acull una jornada sobre els trastorns per dèficit d'atenció i hiperactivitat

Professionals, pediatres, educadors i familiars de persones amb TDAH han compartit coneixements A l'activitat, organitzada pel CAPAU, s'hi ha exposat els mètodes per detectar la malaltia i com tractar-la

TDAH - Jornada informativa
TDAH - Jornada informativa
09/03/2015 18:07

La Seu d'Urgell va acollir aquest dissabte passat una jornada dedicada als Trastorns per Dèficit d'Atenció i Hiperactivitat (TDAH) on hi van participar una setantena de persones. Hi van ser representats membres del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç a l'Alt Urgell, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i la Cerdanya, juntament amb professionals procedents de la pediatria i l'educació, membres de l'Associació TDAH Lleida i com familiars de persones amb TDAH.

La jornada, al CETAP-Telecentre, va ser presentada per la tinent d'alcalde d'Atenció a les Persones de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Anna Vives, que va manifestar que “és molt meritòria la iniciativa de l’equip del CDIAP, ja que transcendeix de la seva dinàmica diària i demostra la seva vocació de millora i de creixement professional”.

L'activitat estava encarada sobretot als professionals que treballen la primera infància (dels 0 als 6 anys). La jornada es va obrir amb la presentació del vídeo TDAH, de Beatriz Pita Martin. Tot seguit, es va poder escoltar ponències sobre el risc del TADH en la infància i el desenvolupament neurològic, a càrrec del neuropediatra Fernando Paredes; el dèficit d'atenció, impulsivitat i hiperactivitat, amb l'equip del CDIAP de l'Alt Urgell; com detectar el TDAH a l'educació infantil, a càrrec de Josefina Padrós i Magda Tuyà, psicòlogues i logopedes; i l'entorn de la malaltia, explicat per Jesús Romero, president de l'Associació TDAH Lleida.

La trobada es va cloure amb la celebració d'una taula rodona. L'organització va ser a càrrec del Centre de Desenvolupament Infantil i Precoç de l'Alt Urgell, gestionat pel Consorci d'Atenció a les Persones.

Mostrar formulari de contacte