Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu adjudica obres del Fons Estatal per a l'Ocupació

La Seu adjudica obres del Fons Estatal per a l'Ocupació

Els projectes inclouen el tancament de la pista esportiva exterior, la formació de programari lliure, el subministrament de la xarxa pública wifi i l'adequació audiovisual de la sala d'actes del consistori Es farà una inversió de gairebé 40.000 euros
Pista esportiva exterior
24/03/2010 16:51

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha adjudicat aquesta setmana diverses actuacions d'inversió subvencionades pel Fons Estatal per l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL). Concretament s'ha atorgat la redacció del projecte de tancament i adequació interior de la pista exterior de la zona esportiva municipal; la formació de programari lliure (Open Office); el subministrament de la xarxa pública wifi; i l'adequació audiovisual de la sala d'actes del consistori urgellenc.

La redacció del projecte de tancament i adequació interior de la pista exterior per a pavelló esportiu i espais multiusos s'ha adjudicat a l'empresa Seu Arquitectura XXI SLP, per un import de 22.939 euros.

L'Ajuntament urgellenc també ha atorgat a l'empresa Fundació Catic l'elaboració de la Formació de Programari Lliure (Open Office) per un import de 4.176 euros. Respecte al subministrament de la xarxa pública wifi, s'ha encarregat a l'empresa Indigo Grup per un import de 1.409,60 euros.

Per últim, s'ha confiat l'obra d'adequació audiovisual de la sala d'actes de la Casa consistorial a l'empresa Simac Electrònica per un import de 8.848,62 euros.

Recordem que enguany, les bases del Fons Estatal no permetien la realització de qualsevol tipus d'obra, sinó que condicionaven la presentació de projectes en els àmbits tecnològics, mediambientals i de millora d'instal·lacions municipals.

En aquest sentit, l'Ajuntament de la Seu va presentar un total de 13 projectes d'inversió amb l'objectiu rebre una subvenció del FEOSL per crear 26 llocs de treball directes. A més dels quatre projectes adjudicats, també es va demanar subvencions per la neteja del bosc de ribera del riu Valira i l'arranjament dels recorreguts dels seus accessos; un nou software de gestió per a la policia municipal; així com l'adequació de la infraestructura de veu i dades a l'edifici del centre cultural Les Monges; la renovació de la instal·lació de l'enllumenat municipal; i la millora del paviment de les pistes de tennis.

La convocatòria d'aquest any del FEOSL incloïa la possibilitat de destinar un 20% de la partida a despesa corrent de l'àmbit social o educatiu. L'Ajuntament de la Seu ha previst destinar aquests recursos a sufragar part de les despeses que generen les dues llars municipals d'infants a l'Ajuntament.

Mostrar formulari de contacte