Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu amplia la campanya d'estalvi d'aigua

La Seu amplia la campanya d'estalvi d'aigua

La Regidoria de Medi Ambient torna a lliurar gratuïtament mecanismes estalviadors per a les aixetes Un total de 650 habitatges ja s'han afegit a la iniciativa
Mecanisme estalviador d'aigua
09/10/2008 13:48

A partir del pròxim dilluns, 13 d'octubre, la Regidoria de Medi Ambient de la Seu d'Urgell ampliarà la campanya d'estalvi d'aigua 'Estima l'aigua, cada gota compta', que consisteix en lliurar de manera totalment gratuïta mecanismes estalviadors d'aigua als urgellencs i urgellenques.

Recordem que a mitjans del mes de gener -i fins el mitjans de març- l'Ajuntament urgellenc va posar en marxa aquesta iniciativa amb l'objectiu de reduir el consum d'aigua al municipi. La campanya anava dirigida a tots els veïns de la Seu, els quals podien sol•licitar al Consistori la instal•lació de mecanismes estalviadors.

Davant la gran acceptació que ha tingut la promoció, a la qual s'hi han adherit un total de 650 habitatges de la Seu, la Regidoria de Medi Ambient ha decidit ampliar la campanya per tal que tots aquells domicilis que no disposin encara de mecanismes estalviadors, s'hi puguin adherir. La nova campanya serà vigent fins que s'acabin les existències.

Com aconseguir els estalviadors d'aigua


Per sol•licitar els mecanismes d’estalvi d’aigua només cal dirigir-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament amb l’últim rebut de l’aigua. Els ciutadans hauran de comprovar abans la tipologia del filtre que tenen a l’aixeta de la cuina, és a dir, si s’enrosca per fora o per dins.

La instal•lació d’aquests mecanismes estalviadors ha de suposar una reducció important del consum d’aigua del municipi "fent que la Seu esdevingui una ciutat més respectuosa envers el consum d’aigua, una ciutat més sostenible i que vol apostar per fomentar el respecte al medi ambient". La campanya té també, però, una vessant de sensibilització ciutadana molt important envers el consum responsable d’aigua. Totes les persones que sol•licitin els mecanismes estalviadors rebran un imant per la nevera on s’explica de manera didàctica diversos consells d’estalvi.

Mostrar formulari de contacte