Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu aprova un pla per a la millora forestal de la finca d'Escàs

La Seu aprova un pla per a la millora forestal de la finca d'Escàs

Els terrenys, de propietat municipal, tenen una extensió de 38 hectàrees i es troben a la Cerdanya Les mesures han de contribuir a mantenir neta la parcel.la i a augmentar la zona de pastura
Finca d'Escàs
16/09/2011 18:28

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha aprovat per unanimitat un pla tècnic de gestió i millora forestal de la finca d'Escàs, ubicada a la Cerdanya. Els terrenys són de propietat municipal, però es troben entre Montellà i Estana. Tenen una extensió de 38 hectàrees.

Segons ha informat l'alcalde urgellenc, Albert Batalla, actualment aquesta finca està llogada "però calia millorar-ne la gestió" per disminuir, per exemple, el risc d'incendis. Les mesures a seguir s'han establert en un document que ha elaborat l'empresa pirinenca Socarrel. L'objectiu final del consistori és que els terrenys "continuïn nets i es revaloritzin".

El pla de millora, que s'ha dut a terme a través d'una subvenció, va obtenir durant el plenari el vistiplau de tots els grups municipals. El document estableix un calendari d'implementació d'accions. S'espera que 35 de les hectàrees acabin essent de pastura.

Mostrar formulari de contacte