Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu aprovarà aquest dimecres el nou cartipàs municipal

La Seu aprovarà aquest dimecres el nou cartipàs municipal

L'Ajuntament ha convocat un ple extraordinari en què s'anunciarà el repartiment de les funcions de l'equip de govern (CIU) Albert Batalla avança que es reduiran de 4 a 3 les tinences d'alcaldia
Plaça dels Oms
21/06/2011 11:24

La Seu celebrarà aquest dimecres, 22 de juny, a les 20.00 hores, a la sala d'actes de l'Ajuntament, un ple extraordinari en el qual s'aprovarà el nou cartipàs municipal, que reparteix les funcions de l'equip de govern per a la nova legislatura. Aquesta serà la primera sessió plenària del mandat 2011-2015.

En relació amb la distribució de les àrees de treball al consistori, l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, ja va avançar a RàdioSeu durant el ple de constitució de l'Ajuntament urgellenc que la principal novetat és que es reduiran de tres a quatre les tinences d'alcaldia. Així mateix, fonts municipals han especificat que exerciran com a tinents d'alcalde els regidors amb experiència de govern: Jesús Fierro, Anna Vives i Lluís Biosca.

D'altra banda, l'equip de CIU, format també per Montse Bonet, Jordi Pallarès, Jordi Martín i Meritxell Planes, es presentava durant la campanya electoral amb els perfils determinats per a tasques específiques al consistori. Així, tot sembla indicar que Meritxell Planes ocuparà la regidoria de Joventut. De la mateixa manera, Jordi Martín ja va ser presentat ahir en un acte públic com a futur regidor d'Ensenyament. Jordi Pallarès tindria responsabilitats en l'àrea de Promoció Econòmica i Montse Bonet, en l'àmbit sanitari.

La gestió de l'Ajuntament es distribuïa fins ara en les àrees de Promoció de la Ciutat, Atenció a les Persones, de Serveis Centrals i de Serveis al Territori.

Pendent la constitució del Consell Comarcal de l'Alt Urgell

La constitució del Consell Comarcal de l'Alt Urgell es durà a terme, com a molt aviat, l'11 de juliol. Així ho marca el calendari establert per la llei electoral. Aquest dijous, 23 de juny, finalitza el termini per a la presentació del llistat dels consellers proposats pels partits polítics per ocupar els càrrecs. Un cop publicats els noms, s'establirà un termini de 15 dies per fer-hi al.legacions.

Recordem que CIU mantindrà el govern al Consell Comarcal de l'Alt Urgell gràcies a la majoria absoluta que li atorguen els 10 consellers aconseguits en les eleccions del passat 22 de maig. Progrés Municipal comptarà amb 6 consellers, el mateix número de representants que ara fa quatre anys; Esquerra-Acord Municipal disposarà de 2 consellers, 1 menys que el 2007; i el Partit Popular tindrà un representant.

Pel que fa a la presidència, no hi ha confirmació oficial del fet que Jesús Fierro repeteixi en el càrrec, tot i que aquesta sembla l'opció més factible.

Mostrar formulari de contacte