Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu cedeix els terrenys per al nou CEIP a l'Horta del Valira

La Seu cedeix els terrenys per al nou CEIP a l'Horta del Valira

L'espai es troba a tocar del meandre que forma el riu Valira L'alcalde de la ciutat, Albert Batalla, i els regidors d'Urbanisme i d'Educació, Jesús Fierro i Mireia Alba, han visitat aquest dilluns al migdia el solar de la nova zona d'urbanització
08/09/2008 16:04

El ple de l'Ajuntament de La Seu d'Urgell aprovarà aquest vespre l'acord definitiu sobre la cessió del terreny al Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya per a construir el nou CEIP (Centre d'Educació Infantil i Primària) de la nostra ciutat. Aquest solar es troba ubicat a la nova zona d'expansió urbana, concretament a l'Horta del Valira, on ja es pot apreciar el bon ritme d'urbanització de carrers, avingudes i serveis. La urbanització ha d'estar enllestida a l'abril del pròxim any.

L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, juntament amb el regidor d'Urbanisme, Jesús Fierro, i el regidor d'Educació, Mireia Alba, han visitat aquest migdia el terreny on es construirà properament el nou col·legi. Batalla ha explicat que al ple d'avui es realitza l'últim tràmit per poder cedir aquest terreny per tal que el Departament d'Educació redacti el projecte constructiu d'aquest centre educatiu d'infantil i primària.

El terreny on s'ubicarà el nou col·legi, que portarà per nom CEIP la Valira i compta amb 8.000 m2, es troba a tocar del meandre que forma el riu Valira, nova zona verda que s'afegirà a la xarxa de parcs i jardins públics de la Seu d'Urgell. El fet que la nova escola es trobi al costat d'un parc donarà valor afegit al centre educatiu per les possibilitats de poder realitzar activitats en plena natura.

Recordem que el CEIP la Valira ja entrarà en funcionament el pròxim dilluns, 15 de setembre, data d'inici del nou curs escolar 2008-2009, en uns mòduls prefabricats situats a l'espai provisional del carrer de l'Orri. Aquests mòduls faran la funció d'escola fins que quedin enllestides les obres de construcció del nou edifici escolar.

  • Terrenys nou CEIP
  • Terrenys nou CEIP

Mostrar formulari de contacte