Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu celebra aquest dimarts la festa patronal de Sant Sebastià

La Seu celebra aquest dimarts la festa patronal de Sant Sebastià

Aquest dilluns (20 h) es fa el pregó, a càrrec de l'expresidenta del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Dolors Majoral La jornada de celebració comptarà amb una missa, l'assemblea de la Germandat, un dinar i un concert

Sor Lucía Caram a la Seu
Sor Lucía Caram a la Seu
19/01/2015 12:29

Aquest dilluns continuen els actes de celebració de Sant Sebastià amb el tradicional pregó a les vuit del vespre, enguany a càrrec de l'expresidenta del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Dolors Majoral, i la torrada de pa amb all i oli i codonyat (21 h).

Cal recordar que aquest dimarts, 20 de gener, és la festivitat de Sant Sebastià a la Seu, dia festiu a la ciutat. Durant la jornada es duran a terme els actes més tradicionals per a la Germandat, amb l'ofici a la Catedral (11 h), l'assemblea general ordinària (12 h) i un dinar de germanor (14 h). A les 6 de la tarda, a l'Església de la Missió, se celebrarà el Concert de Sant Sebastià a càrrec del grup de corda Opus U, amb Jordi Claret (cello), Albert Flores (viola) i Àlex Aràjol (violí).

Els actes es clouran dimecres dia 21 amb la missa en record dels confrares difunts, a les 8 del vespre a l'Església de la Missió.

Sor Lucía Caram omple la Sala Sant Domènec

Cal recordar que Sor Lucía Caram va oferir divendres una conferència a la Seu en el marc de la setmana cultural organitzada per la Germandat de Sant Sebastià. La religiosa manresana va omplir la Sala de Sant Domènec. Els assistents van poder escoltar una xerrada sobre la pobresa, en què va constatar els greus problemes actuals i la desigualtat, oferint una perspectiva crítica i cercant les causes d'aquesta realitat.

D'altra banda, aquest diumenge s'ha celebrat al local de la Penya Barcelonista de la Seu d'Urgell el V Campionat de Botifarra, també dins dels actes de celebració. Els guanyadors han estat Josep Maria Ribes i Josep Tarrés, seguits per la parella formada per Josep Gras i Santi Fernández, i Antoni Segú i Jacint Ribó. En total, hi van participar setze parelles de jugadors.

Mostrar formulari de contacte