Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu commemora el Dia Mundial de la Salut Mental

La Seu commemora el Dia Mundial de la Salut Mental

L'associació Família i Salut Mental es donarà a conèixer a la Fira de Sant Ermengol
Rosa Castellví
10/10/2008 12:13

El Centre de Dia de Salut Mental de la Seu se suma avui als actes del Dia Mundial de la Salut Mental. La jornada té sobretot l'objectiu de conscienciar la societat de la incidència de la malaltia i facilitar la integració dels usuaris mitjançant diferents feines i activitats.

La presidenta de l'Associació Família i Salut Mental, Maria Rosa Castellví, ha aprofitat per fer un balanç positiu dels dos primers anys de funcionament d'aquesta entitat a l'Alt Urgell. El col.lectiu està format actualment per prop d'una trentena de famílies, tot i que, segons les estadístiques, es calcula que en una comarca com l'Alt Urgell, amb 21.000 habitants, hi pot haver uns 600 afectats.

Família i Salut Mental ha anunciat que serà a la Fira de Sant Ermengol, amb un estand informatiu i també amb una activitat que oferirà l'opció de veure el certamen des de l'aire amb un globus.

D'altra banda, una representació del Centre de Dia ha visitat els estudis de RàdioSeu. Els usuaris han explicat les seves pròpies opinions al magazine 120 per cent ràdio.

Mostrar formulari de contacte