Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu convoca un concurs de logotips per crear la imatge del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació

La Seu convoca un concurs de logotips per crear la imatge del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació

El 21 de maig és l’últim dia per presentar originals. El concurs disposa un premi únic de 600 euros per a la proposta guanyadora

10/05/2007 09:47

L’Ajuntament de La Seu d’Urgell vol crear una imatge que defineixi totes aquelles activitats o accions relacionades amb la solidaritat i la cooperació de la nostra ciutat. És per això, que des de la Regidoria de Solidaritat s’ha convocat un concurs de logotips per a la creació de la imatge del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació de La Seu d’Urgell.

Segons disposen les bases del concurs de logotips, cal que les propostes continguin el text Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació de La Seu d’Urgell i es presentin per duplicat, una a 2 ó 3 tintes i l’altre a 1 tinta (escala de grisos), cadascun a un full DIN A4 i en suport cartró ploma. A més, cal que també es presentin ambdues versions en suport informàtic (en format GIF o JPG amb un mínim de 1200x1200 píxels.

Les obres que es presentin al concurs de logotips hauran de portar un lema significatiu o pseudònim escrit al darrere, a més hauran d’anar acompanyades d’un sobre tancat, a l’interior del qual hi haurà de constar les dades de l’autor o autors i a l’exterior el lema identificatiu o pseudònim.

El termini màxim de presentació dels originals serà el proper 21 de maig, a les dues del migdia. Les obres es lliuraran a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, personalment o per correu.

El jurat d’aquest concurs per escollir un logo per al Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació de La Seu d’Urgell serà nomenat per l’Ajuntament urgellenc i el seu veredicte serà inapel·lable.

S’estableix un premi únic de 600 euros per l’obra guanyadora, però també podrà declarar-se desert. La proposta guanyadora serà de propietat municipal. El premi està patrocinat per Caixa Girona.


Mostrar formulari de contacte