Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu acull la 23a Trobada de Joves Acordionistes de l'Alt Urgell

La Seu acull la 23a Trobada de Joves Acordionistes de l'Alt Urgell

L'activitat, oberta al públic i organitzada per l’Escola Municipal de Música, tindrà lloc aquest dissabte a la tarda a la Sala de la Immaculada

Trobada de Joves Acordionistes
Trobada de Joves Acordionistes
04/06/2024 18:40

Aquest dissabte 8 de juny, a les sis de la tarda, la Sala de la Immaculada de la Seu d’Urgell serà escenari de la 23a Trobada de Joves Acordionistes de l’Alt Urgell, organitzada per l’Escola Municipal de Música de la ciutat.

L’esdeveniment serà un encontre amb la música clàssica i popular d’aquest instrument que ha esdevingut un signe d'identitat del Pirineu català. S'hi podrà escoltar acordions diatònics i cromàtics, tant en actuacions solistes com en format de duets, trios o agrupacions tradicionals i de cromàtics. A més a més, es comptarà amb la participació d’alumnat de l’Escola Municipal de Música Issi Fabra, de Puigcerdà, de manera que la cita esdevingui un punt de trobada entre estudiants de música de l'Alt Urgell i la Cerdanya.

Enguany s’ha planificat tota una jornada en la que es realitzaran assajos conjunts, tant amb les EMM de la Seu i Puigcerdà com amb el Conservatori de Música dels Pirineus. La cita també és oberta a acordionistes d'altres contrades veïnes. Des de l'Escola de Música de la Seu la plantegen com "un dia per compartir i perquè el públic gaudeixi de la música d’aquest instrument tan arrelat al Pirineu".

Mostrar formulari de contacte