Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu d’Urgell acull una jornada sobre ajuts i serveis 4.0 per a pimes

La Seu d’Urgell acull una jornada sobre ajuts i serveis 4.0 per a pimes

L'objectiu serà presentar el programa ProACCIÓ 4.0 i explicar els instruments que les empreses tenen a l'abast per afrontar els reptes industrials i tecnològics. Les inscripcions són gratuïtes
ProAcció 4.0
27/02/2020 19:06

El Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP) de la Seu d’Urgell acollirà el pròxim dimecres, 4 de març, la presentació del programa ProACCIÓ 4.0, una línia d’ajuts i serveis 4.0 per a pimes. La sessió té com a objectiu explicar els instruments financers públics que hi ha a disposició de les empreses, així com els agents facilitadors a Catalunya que els poden donar suport en el seu procés de transformació digital.

La jornada està coorganitzada per ACCIÓ-Agència per la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya i la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL), amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Lleida i Enginyers Industrials de Catalunya-Demarcació de Lleida.

El programa inclou un acte de benvinguda a les deu del matí, que anirà a càrrec del director dels Serveis Territorials d’empresa i Coneixements a Lleida, Ramon Alturo; el president de la Cambra de Comerç de Lleida i de PIMEC Lleida, Jaume Saltó; el president del Col·legi d'Enginyers Industrials a Lleida, Guillem Boira, i Núria Cervós, representant de COELL.

La sessió continuarà amb 'Tecnologies 4.0', que explicaran el coordinador d’Indústria 4.0 d’ACCIÓ, Carles Miranda, i el gestor de projectes d'Indústria 4.0 d'ACCIÓ, Joaquim Poley. Seguidament, es farà una taula rodona on es donarà a conèixer casos pràctics. Hi participaran el delegat d’ACCIÓ a l’Alt Pirineu i Aran, David Torrelles; Jaume Tobias, operating manager d’Archimedes; Eisharc Jaquet, CEO d’Arantec, i Marta Duran, community manager d’Intech3d&Ivelon.  

El programa ProACCIÓ4.0 serà explicat per Carles Miranda, coordinador d’Indústria 4.0 d’ACCIÓ, mentre que David Torrelles, delegat d’ACCIÓ a l’Alt Pirineu i Aran, tancarà la jornada amb les conclusions que en sorgeixin i donarà pas a un col·loqui.

Inscripcions obertes

Per participar en aquesta sessió cal inscriure’s prèviament. La jornada és gratuïta.