Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu d’Urgell celebra el Dia Internacional de la Dansa

La Seu d’Urgell celebra el Dia Internacional de la Dansa

L'Escola Municipal de Dansa prepara un ampli programa lúdic i festiu per aquest dissabte, 5 de maig, de les 9 del matí a dos quarts de nou del vespre. Els tallers i espectacles són gratuïts i oberts a tothom

Dia Internacional de la Dansa 2018 a la Seu d'Urgell
Dia Internacional de la Dansa 2018 a la Seu d'Urgell
03/05/2018 20:30

L’Escola Municipal de Dansa de la Seu d’Urgell ha preparat per aquest dissabte, 5 de maig, un ampli programa lúdic i festiu per commemorar el Dia Internacional de la Dansa (DID). Durant la jornada s'organitzaran una quinzena d’activitats relacionades amb el ball, que seran gratuïtes i obertes a tothom.

Els actes commemoratius dedicats a la dansa inclouen tallers d’iniciació, tant per a infants com per adults, un workout, ballet clàssic, hip-hop, salsa, bachata, exhibicions i espectacles familiars. La flashmob es podrà veure a les 13.00 h, a les 13.05 h, a les 19.15 h i a les 19.20 hores.

Totes les propostes s’iniciaran a les nou del matí i s’allargaran fins a dos quarts de nou del vespre, i es desenvoluparan a la plaça de Les Monges, així com en d’altres espais públics de la Seu d’Urgell, com l’aula de l’Escola Municipal de Dansa i la Sala de la Immaculada. A més, hi haurà una carpa a la plaça de les Monges on 9.FM oferirà durant tot el dia la possibilitat de fer un pica-pica o prendre refrigeris.

Taller per a ballarins i artistes

Al vestíbul del centre cultural Les Monges hi haurà un espai tant al matí com a la tarda adreçat a ballarins i artistes per aprendre a adornar el cabell amb trenes, cues o monyos, fer polseres o fer decoració relacionada amb la dansa. També podran participar en un taller per estampar malles de hip hop o bé elaborar màscares.

El Dia Internacional de la Dansa es clourà amb l’espectacle d’animació a càrrec de Ricky&Andrea, de Salseros de Lleida, que tindrà lloc a la plaça de les Monges a dos quarts de nou del vespre.

Mostrar formulari de contacte