Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu d’Urgell obre el termini per sol·licitar ajuts per a iniciatives de caràcter solidari i cooperatiu

La Seu d’Urgell obre el termini per sol·licitar ajuts per a iniciatives de caràcter solidari i cooperatiu

A partir del pròxim dilluns 14 de març i fins al 14 d’abril, es poden fer els tràmits de manera telemàtica. La consignació pressupostària és de prop de 22.000 euros
Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació
09/03/2022 17:50

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell obrirà el pròxim dilluns 14 de març la convocatòria de subvencions per a persones físiques o jurídiques (ONG) que portin a terme iniciatives de caràcter solidari i cooperatiu durant l’any 2022. El període de presentació de les sol·licituds s'allargarà fins al 14 d’abril. Els tràmits s’hauran de fer de manera telemàtica amb els impresos oficials que fixa el consistori urgellenc.

La convocatòria dels ajuts, que es distribuiran en règim de concurrència competitiva, té com a objectiu principal potenciar que les entitats sense ànim del lucre del municipi col·laborin o portin a terme, directament o amb contrapart en el país de destí, projectes de cooperació al desenvolupament.

L’import màxim de la suma de les subvencions que s’atorgaran és el que correspon a la consignació pressupostària, que ascendeix a 21.786,75 euros. Val a dir que es determinarà la quantitat econòmica atorgada per a cada sol·licitant seguint les indicacions de les bases reguladores d’aquests ajuts.

Mostrar formulari de contacte