Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu d’Urgell reobre instal·lacions esportives i es reprèn l'activitat de clubs i escoles municipals

La Seu d’Urgell reobre instal·lacions esportives i es reprèn l'activitat de clubs i escoles municipals

La ciutat se suma a la posada en marxa del primer tram del Pla d’Obertura Progressiva d’Activitats a Catalunya. Les instal·lacions s'han adequat als nous requisits de seguretat
Pavelló Poliesportiu Municipal de la Seu d'Urgell
23/11/2020 12:40

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell comença a reobrir equipaments i a reprendre activitats avui dilluns. El consistori urgellenc ha adaptat les seves activitats a allò que marca el primer tram del Pla d’Obertura Progressiva d’Activitats que dictamina pel Departament de Salut de la Generalitat, en aplicació de la resolució SLT/2983/2020 per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la COVID-19 a Catalunya.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Seu, Carlos Guàrdia, explica que han analitzat el contingut del DOGC "per tal d'adaptar les diferents activitats esportives a la nova normativa”. Guàrdia hi afegeix que, conseqüentment, s'ha comunicat al teixit esportiu local l'adequació de les instal·lacions esportives municipals a les noves mesures i restriccions. En aquest sentit, es recorda l'obligació de reservar prèviament l'ús d'alguns equipaments, com ara el Búlder del Poliesportiu Municipal i les pistes de tennis i pàdel. El regidor espera "que la situació epidemiològica millori i, d'aquesta manera, avançar de tram per a un major desplegament de l'activitat física i esportiva al nostre municipi”.

A partir d’avui dilluns 23 de novembre:

1-Es recupera l'activitat dels clubs i entitats esportives en les instal·lacions esportives municipals. En aquest sentit, els clubs urgellencs podran entrenar en les següents condicions:

  • Ocupació del 50% de l'aforament en instal·lacions esportives a l'aire lliure.
  • Ocupació del 30% de l'aforament en instal·lacions cobertes que, a més, estaran ventilades.
  • Les instal·lacions romandran obertes fins a les 21:00, tot i que l'activitat dels usuaris que estiguin dins es perllongarà fins a les 21:30, amb temps suficient per a que els usuaris puguin complir amb el confinament nocturn de les 22:00 hores.
  • No s'autoritza la utilització de vestidors, per la qual cosa, aquests romandran tancats.

2- Es recupera l'activitat de les EEM de tennis, teles acrobàtiques, gimnàstica de coreografies, condicionament físic i correcció postural. Aquestes activitats s'ajustaran als límits d'aforament marcats per la nova resolució, per la qual cosa, algunes d'elles, que es fan en sales cobertes, treballaran amb grups dividits.

3- Les EEM de Gent Gran (ioga, manteniment i aiguagim) s'iniciaran en el tram 2 del pla d'obertura progressiva d'activitats, previst en principi per al 7 de desembre, sempre que els indicadors es mantinguin en els límits establerts. Aquesta mesura respon a que aquestes activitats tenen grups més nombrosos i també per tractar-se d'un col·lectiu de risc.

4- D'altres equipaments esportius també s'obren:

  • El búlder del Poliesportiu Municipal s'obrirà amb un aforament màxim de vuit persones per cada franja horària i és necessari realitzar reserva prèvia per a accedir-hi.
  • Les pistes de tennis i pàdel també es tornen a obrir amb la necessitat de realitzar reserva prèvia.
  • Igualment es recupera l'accés al rocòdrom de Parc del Segre que manté l'aforament al tractar-se d'una instal·lació a l'aire lliure. Pel que fa a aquest equipament, cal recordar que, durant un parell de setmanes, no disposarà dels dispositius auto-asseguradors ja que s'han enviat per fer-ne la revisió i manteniment periòdics obligatoris.

Mostrar formulari de contacte