Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu debat sobre els usos i la gestió del temps a la vida quotidiana

La Seu debat sobre els usos i la gestió del temps a la vida quotidiana

El Centre Cívic ‘El Passeig’ acull aquest dilluns l’Assemblea Territorial de Dones La Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de la Ciutadania impulsa un Pla Estratègic per reflexionar sobre els diferents usos del temps que fan els homes i les dones
Centre Cívic 'El Passeig'
17/05/2010 11:00

La Seu d’Urgell acull aquest dilluns l’Assemblea Territorial de Dones. La finalitat d’aquesta trobada, que es farà al Centre Cívic ‘El Passeig’, serà donar a conèixer les dificultats específiques de les dones al Pirineu. La Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de la Ciutadania del departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya inclourà les necessitats del col.lectiu que es detectin en la revisió del Pla Estratègic sobre els Usos i Gestió del Temps a la Vida Quotidiana.

L’assemblea extraordinària anirà precedida de la inauguració de l’exposició ‘Quin temps tenim’, prevista a dos quarts de sis de la tarda. La mostra reflexiona sobre el diferent ús del temps que fan les dones i els homes, i com això és un indicador bàsic de les desigualtats existents entre ambdós sexes. Aquest acte el presidirà la secretària de Polítiques Familiars i Drets de la Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Carme Porta Abad.

Pel que fa a la trobada, a les sis es farà la presentació a càrrec també de la coordinadora de l’Institut Català de les Dones, Rosa Amorós. A un quart de set del vespre, es parlarà del Pla Estratègic sobre els usos i la gestió del temps, i, tot seguit, s’organitzaran tallers participatius dirigits a reflexionar sobre aquesta qüestió. Les conclusions i la cloenda de l’assemblea estan previstes a tres quarts de vuit del vespre.

Mostrar formulari de contacte