Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu demana una nova ubicació per al dipòsit judicial de vehicles

La Seu demana una nova ubicació per al dipòsit judicial de vehicles

El ple aprova per unanimitat una moció de Compromís, transaccionada per ERC, en què se sol·licita al Departament de Justícia una solució tècnica i jurídica per al trasllat. La parcel·la actual està ubicada a la partida de Sant Ermengol
Dipòsit judicial de vehicles de la Seu
08/06/2016 19:20

El ple de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha aprovat aquest dilluns per unanimitat una moció de Compromís que sol.licita al departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya que abans que finalitzi l'any trobi una solució tècnica i jurídica al trasllat del dipòsit judicial de vehicles. El text, transaccionat amb ERC, demana també que es tanquin amb celeritat els expedients dels cotxes que es troben a la ubicació actual, situada a la partida de Sant Ermengol.

Cal recordar que la parcel·la del dipòsit va ser habilitada el mes d’octubre de 2013 pel Departament de Justícia, donant resposta al fet que fins llavors molts d'aquests vehicles es deixaven estacionats a l'aparcament situat al costat del cementiri. En el debat sobre la moció, el tinent d'alcalde d'Urbanisme i Via Pública, Jesús Fierro, recordava que aquesta decisió, competència de la Generalitat, "va permetre solucionar un problema que abans era superior, ja que els cotxes immobilitzats també estaven escampats per tota la ciutat".

Compromís justifica la petició perquè "la normativa urbanística aplicada a la parcel·la no permet l'activitat de dipòsit ni de desguàs". Així mateix, considera "un problema ambiental, de seguretat i d'imatge" la situació dels vehicles, denunciant "casos de vessaments de líquids i materials contaminants", a més de poca vigilància. Òscar Ordeig espera que, a instàncies de la moció, "se solucioni definitivament la problemàtica".

El mes de gener passat, el Departament de Justícia ja va comunicar que estava treballant en la millora de la seguretat del dipòsit judicial de vehicles de la Seu.

Mostrar formulari de contacte