Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu d'Urgell acollirà la Gran Final de Patinatge Artístic de Grups Xous

La Seu d'Urgell acollirà la Gran Final de Patinatge Artístic de Grups Xous

La competició, que es disputarà dissabte vinent al Palau d'Esports, comptarà amb la participació de quaranta equips d’arreu de Catalunya. També hi estarà representat el CHPA Cadí

Participants del CHPA Cadí a la Trobada de Patinatge Artístic Modalitat Xous dels Consells Esportius de les Terres de Lleida (Foto: CHPA Cadí)
Participants del CHPA Cadí a la Trobada de Patinatge Artístic Modalitat Xous dels Consells Esportius de les Terres de Lleida (Foto: CHPA Cadí)
27/05/2024 11:55

La Seu d'Urgell acollirà dissabte vinent, 1 de juny, la Final Nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya de Patinatge Artístic de Grups Xous. La competició comptarà amb la participació de quaranta equips d’arreu del país, entre els quals hi haurà el CHPA Cadí.

Al Palau d'Esports es disputaran les modalitats de grup xou primària, amb què s'obrirà la jornada al matí (11h), i de quintet primària, quintet secundària, grup xou sènior i grup xou màster, que es disputaran a partir de les sis de la tarda. 

L'organització de l'esdeveniment esportiu va a càrrec del Consell Esportiu de l’Alt Urgell, que té el suport de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Club Patinatge Artístic Cadí La Seu. L'entrada serà gratuïta i per accedir-hi no caldrà reserva prèvia.

El Consell Esportiu del Baix Penedès serà l'encarregat de coordinar el 16 de juny la competició dels grups de xous secundària, quartet primària i quartet secundària.

Mostrar formulari de contacte