Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu d'Urgell ofereix cursos bàsics d'informàtica per a majors de 16 anys

La Seu d'Urgell ofereix cursos bàsics d'informàtica per a majors de 16 anys

Els seminaris s'impartiran entre el 4 i el 26 de juny al Centre Tecnològic de l'Alt Pirineu
25/05/2007 19:22

La Regidoria de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ofereix, dins el programa de 'Territorios Digitales', diversos cursos bàsics d'informàtica dirigits a persones majors de 16 anys, que tindran lloc del 4 al 26 de juny al Centre Tecnològic de l'Alt Pirineu (CTAP), situat a la tercera planta de l'edifici de les Monges.

S'han programat quatre cursos de quatre nivells diferents. El nivell 0, que tindrà lloc els dilluns, dimarts i dijous, de 10 del matí a 12 del migdia, dirigit a persones que no tinguin coneixements previs d'informàtica. Se'ls hi oferirà una introducció a la informàtica.

Per la seva banda, el nivell 1 es farà els dilluns, dimarts i dijous, de 12 a 2 del migdia, i està dirigit a persones amb alguns coneixements. Se'ls introduirà al paquet Open Office. Així mateix, el nivell 2 s'impartirà els dilluns, dimecres i dijous, de 6 de la tarda a 8 del vespre, a persones amb coneixements d'informàtica i es perfeccionarà el paquet Open Office. Finalment, el nivell 3 tindrà lloc els dilluns, dijous i divendres de 8 a 10 del vespre. Està dirigit a usuaris que vulguin aconseguir un coneixement profund del paquet Open Office i altres en programari lliure, i s'aprofundirà en el Paquet Open Office.

Tots els cursos tindran un mòdul per donar a conèixer les actuacions entre ciutadà i administració local a través d'Internet.El termini d'inscripcions és fins a l'1 de juny i es poden fer a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i al Consell Comarcal de l'Alt Urgell.

Mostrar formulari de contacte