La Seu d'Urgell presenta els 'Sabors de Nadal', una aposta gastronòmica de proximitat
La iniciativa, englobada en el programa 'El Món Màgic de les Muntanyes', inclou productes dolços i salats fets per consumir durant les festes nadalenques. Enguany hi prenen part 12 establiments urgellencs
L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha acollit aquest dijous la presentació de la iniciativa 'Sabors de Nadal', una aposta gastronòmica amb productes de proximitat per degustar durant les festes nadalenques. L'acte ha anat a càrrec de la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Gemma Tó, que ha estat acompanyada d'una representació dels 12 establiments que participen en la campanya.
La proposta gormanda, que s’engloba dins la programació nadalenca de la Seu d’Urgell ‘El Món Màgic de les Muntanyes’, inclou novament productes dolços i salats creats per a l'ocasió, des de galetes decorades a melmelades, bombons de xocolata sense gluten, tisanes, panets de gingebre, tapes de botifarra, torrons de carn de vedella combinada amb trufa i foie, o magdalenes en forma d'avet.
Durant la presentació, la regidora Gemma Tó ha agraït la implicació de tots els comerciants que aportaran en aquestes celebracions tan entranyables “un sabor de proximitat, el saber fer del nostre territori a la taula, amb una matèria prima de qualitat i una elaboració acurada”. També ha animat tothom a compartir les seves experiències a les xarxes socials per a donar visibilitat a la iniciativa.
Els comerços que participen en la iniciativa gormanda estaran identificats a la seva porta d’entrada amb un minairó d’alumini de mida real, així com el cartell identificatiu ‘Sabors de Nadal’. Els 12 establiments alimentaris que ja ofereixen els seus productes són els següents:
- Celícies: Celicia de Minairó (sense gluten).
- L’Infús: Galetes d'espècies i una tisana "de muntanya".
- Menja’t l’Alt Urgell: Melmelada de Nadal.
- El Mos: Galetes de Nadal.
- El Serafí: Galetes de Nadal.
- Pastisseria Cadí: Arbres de Nadal i, com a novetat, el Torró de Suchard de Cookies.
- Crosta i Molla: Picarols.
- Carns i elaborats Cerdanya: Les Botis nadals de l’Isern.
- Forn de Sant Joan: Galetes nadalenques.
- Forn Blasi: Galetes nadalenques.
- Carnisseria Charlie: Torró de carn amb tòfona i Torró de foie.
- Pastisseria Kessler: Magdalenes de Nadal en forma d’avet.