Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu d'Urgell recull prop de 1.000 quilos d'aliments en el Gran Recapte de Primavera

La Seu d'Urgell recull prop de 1.000 quilos d'aliments en el Gran Recapte de Primavera

La iniciativa solidària, que ha tingut lloc el 24 i 25 de maig, ha estat liderada pel supermercat Plusfresc i ha comptat amb l’adhesió de Caprabo. Hi han donat suport Creu Roja i l'ONG La Seu Solidària

Banc dels Aliments de la Seu d'Urgell (Foto d'arxiu)
Banc dels Aliments de la Seu d'Urgell (Foto d'arxiu)
27/05/2024 13:55

El Gran Recapte de Primavera, que s'ha dut a terme el 24 i 25 de maig, ha recollit a la Seu d’Urgell un total de 917 quilos d’aliments. La iniciativa solidària ha estat liderada pel supermercat Plusfresc i ha comptat amb l'adhesió del supermercat Caprabo, amb el suport de voluntaris de Creu Roja i de l'ONG La Seu Solidària.

Els productes es destinaran al projecte Aliments per la Solidaritat de l'Alt Urgell amb l’objectiu de poder cobrir les necessitats alimentàries durant l’estiu de famílies amb dificultats.

L'Ajuntament de la Seu d’Urgell ha volgut agrair la participació de la ciutadania. “És una col·laboració que ens parla de solidaritat, compromís, empatia i responsabilitat social”, ha manifestat la tinent d’alcalde d’Acció Social, Christina Moreno.

Els aliments que es demanaven eren llet, oli, arròs, pasta, sucre, llegums cuits i conserves de peix, a més de productes d’higiene personal i de neteja.

Mostrar formulari de contacte