Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu d'Urgell reobrirà les instal·lacions esportives municipals amb la fase 2 de la desescalada

La Seu d'Urgell reobrirà les instal·lacions esportives municipals amb la fase 2 de la desescalada

El Servei d’Esports implementa noves mesures de seguretat per adaptar-se a la normativa i garantir la salut dels treballadors i dels usuaris, als quals demana "responsabilitat i sentit comú". Tornaran a funcionar els pavellons, el camp de futbol, les pistes de tennis i pàdel i el búlder
Camp de Futbol Municipal Emili Vicente
21/05/2020 14:55

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell reobrirà dilluns vinent, 25 de maig, les seves instal·lacions esportives municipals en cas que es confirmi l'entrada de la regió de l'Alt Pirineu i Aran a la fase 2 de la desescalada. Entre els equipaments que tornaran a obrir portes hi ha el Poliesportiu Municipal, la Pista Polivalent, el Camp de Futbol Emili Vicente i el Palau d’Esports, juntament amb les pistes de tennis i de pàdel i el búlder.

La mesura vol facilitar que els usuaris dels equipaments i els clubs esportius locals que ho desitgin puguin recuperar la seva activitat. El regidor d’Esports, Carlos Guàrdia, explica que “des del Servei d’Esports ja s’ha comunicat als clubs usuaris i als abonats al búlder tant la data de reobertura com la nova normativa d’ús”. Guàrdia matisa que “fer prevaldre la salut dels usuaris ha estat la prioritat a l’hora de reobrir totes aquestes instal·lacions”.

El Servei d’Esports apel·la a la responsabilitat i sentit comú de tots els usuaris i vol agrair la seva col·laboració i comprensió davant d’aquesta situació extraordinària. L'àrea municipal ha adoptat noves mesures per garantir la salut tant d’usuaris com de treballadors municipals:

  • Cal reservar prèviament la instal·lació per portar a terme qualsevol activitat.
  • S’han senyalitzat circuits dins les instal·lacions per evitar encreuaments entre usuaris.
  • És obligatori fer ús de mascaretes per accedir a les instal·lacions esportives. En el moment de fer l’activitat física és podran treure.
  • Els vestidors romandran tancats i NO se’n podrà fer ús. Els usuaris hauran de venir canviats de casa, però s’habilitarà un espai a la instal·lació per aquells esportistes que necessitin canviar-se per fer ús d’un calçat o accessoris específics pel seu esport.
  • Els entraments es realitzaran a porta tancada. Només es permetrà l’entrada d’esportistes i entrenadors/entrenadores.
  • S’intensificaran les tasques de neteja i desinfecció dels espais comuns d’aquestes instal·lacions.
  • Aquelles persones que presentin símptomes associables a la Covid-19 NO podran accedir a les instal·lacions. Es podran establir controls de temperatura corporal a l’entrada de cada equipament esportiu.

Reserva d’instal·lacions esportives  

Per tal de fer ús de les instal·lacions esportives municipals, caldrà tenir reserva prèvia. Per fer servir el poliesportiu, pista polivalent, camp de futbol i palau d’esports, cal que els clubs que en fan ús enviïn els programes dels seus entrenaments al Servei d’Esports per tal que aquest els validi.

Pel que fa a les pistes de tennis i pàdel, caldrà seguir el mateix procediment de sempre; és a dir, trucant al telèfon del poliesportiu o través de l’aplicació ReservaPlay.

Búlder municipal

Finalment, quant al búlder, s’establiran franges de 90 minuts amb un aforament limitat a 12 usuaris en cada franja. Els abonats  hauran de reservar plaça per a la franja que desitgin a través de l’aplicació ReservaPlay. Dels 90 minuts permesos, 75 seran per realitzar l’activitat esportiva, i els 15 restants serviran per desinfectar l’espai abans de l’entrada dels següents usuaris.

L’horari d’obertura del búlder serà de les 9 del matí a les 9 del vespre, de dilluns a dissabte; i els diumenges, de les 9 del matí a les 3 de la tarda.

Mostrar formulari de contacte