Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu d'Urgell se suma a la recuperació de Sant Jordi

La Seu d'Urgell se suma a la recuperació de Sant Jordi

Aquest dijous dia 23 s'instal·larà 12 parades de llibres i roses al passeig Joan Brudieu, de les les 9 del matí a les 8 del vespre. L'ús de la mascareta serà obligatori, a l'entrada es controlarà la temperatura dels assistents i es marcaran punts d'accés
Sant Jordi 2020 a la Seu d'Urgell (23 de juliol)
20/07/2020 17:50

La Seu d’Urgell se sumarà aquest dijous, 23 de juliol, a la celebració de la Diada de Sant Jordi proposada per recuperar la jornada que no es va poder dur a terme ara fa tres mesos, el 23 d'abril passat, a causa del confinament. Tal com és tradició, al passeig de Joan Brudieu hi haurà instal·lades parades entre les 9 del matí i les 8 del vespre, si bé enguany l'activitat es farà amb estrictes mesures de seguretat per evitar contagis de la COVID-19.

L'Ajuntament de la Seu ha informat que finalment hi haurà 12 parades, entre les quals hi figuren quatre llibreries generalistes, quatre llibreries especialitzades, dues floristeries i dues parades d’artesania i complements. El perímetre de cada parada estarà delimitat amb cinta i tanques i es vetllarà pel manteniment de la distància de seguretat.

D'altres mesures de prevenció que s'han previst són que es marcaran els punts d’accés a l’espai i que a cada entrada hi haurà personal de control que prendrà la temperatura dels assistents i els facilitarà gel hidroalcohòlic, que també estarà disponible a cadascuna de les parades. A més a més, tot seguint la normativa de la Generalitat de Catalunya, la mascareta serà obligatòria en tots els espais públics.

La celebració resta subjecta a l’evolució de la situació epidemiològica i, per tant se celebrarà amb la condició que hi hagi garanties sanitàries.

 

Actes a la Biblioteca Sant Agustí:

- Dimecres 22 de juliol, a les set de la tarda:
Presentació del llibre "55 anys de caramelles a Tragó, Nuncarga i la Casa del Pont" de Jesús i Èric Bach Marquès. Els autors estaran acompanyats per l’alcaldessa de Peramola Gemma Orrit i l’historiador urgellenc Lluís Obiols.

- Dijous 23 de juliol, a les onze del matí:
Espectacle "Contes del Pirineu", a càrrec del Duet Daura que farà la narració en viu del conte "La vella de Romadriu” de Pepita Clop i Urgell Mestre.

Els dos actes es celebraran al pati de la Biblioteca complint les mesures de seguretat establertes. Cal inscripció prèvia, per telèfon, correu electrònic o omplint el següent formulari: http://bibliotecasantagusti.cat/insactivitat.php

Mostrar formulari de contacte