Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu edita una agenda d'estiu destinada als joves de 12 a 29 anys

La Seu edita una agenda d'estiu destinada als joves de 12 a 29 anys

El tríptic, que s'ha enviat a totes les llars urgellenques on hi viuen persones d’aquesta franja d’edat, aglutina les propostes d’oci i lleure adreçades al jovent
Agenda d'estiu per a joves
19/06/2017 18:28

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha fet arribar a tots els nois i noies de 12 a 29 anys de la ciutat l’Agenda Jove d’Estiu 2017, que recull totes les activitats juvenils que s'organitzen durant les vacances. L’edició del tríptic és una novetat d’enguany, la qual inclou les activitats fetes arribar pel Consell Municipal d’Adolescents.

L’agenda aglutina un seguit de propostes d’oci i lleure, com un casal d’estiu per a joves de 12 a 16 anys, un casal de ràdio per a joves de 12 a 18 anys, un taller de joc de rol, un curs d’iniciació a la cuina, un curs de primers auxilis en infants i joves, piscina nocturna, una sortida nocturna per fer fotos de nit, el joc de supervivència ‘Survivalzombies la Seu Medieval’, actuacions de grups musicals dins del projecte Joves a la fresca i el Dia de la Joventut.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de la Seu, Sílvia Iscla, explica que és una acció prevista en el Pla Local de Joventut 2016-2019. "Les activitats són demandes dels mateixos adolescents i joves que les han fet arribar a través dels diferents mitjans de participació del consistori", remarca Iscla. La regidora urgellenca anima el jovent a participar en les activitats programades, "pensades per a diferents gustos, estils i edats".

Dia de la Joventut

La Seu d’Urgell celebrarà un any més el Dia de la Joventut, que tindrà lloc el divendres 11 d’agost, amb diverses activitats lúdiques, un sopar i concerts musicals. La jornada festiva, organitzada per Joves Alt Urgell, s’iniciarà a les sis de la tarda.

Inscripcions i informació

Per a inscriure's a les activitats proposades, així com obtenir-ne més informació, els joves urgellencs poden posar-se en contacte amb l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, trucant al 973 35 56 08 o a través del correu electrònic

Mostrar formulari de contacte