Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu elimina barreres arquitectòniques als passos de vianants

La Seu elimina barreres arquitectòniques als passos de vianants

Els treballs, que costaran 20.000 euros, formen part d’una obra plurianual

Supressió de barreres arquitectòniques
Supressió de barreres arquitectòniques
01/10/2008 15:53

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha iniciat aquest dimarts l’arranjament de les voreres de 24 passos de vianants de la ciutat, per tal d’eliminar els esglaons que dificultaven fins ara la circulació. Aquesta intervenció, que costarà 20.000 euros, forma part d’una obra plurianual que finalitzarà l’any que ve amb la reforma de 58 voreres més.

Segons ha manifestat el regidor de la Via Pública i Serveis Municipals, Miquel Colom, l’objectiu és “aconseguir que tothom pugui caminar pels carrers sense haver de superar obstacles”. La mesura ha de beneficiar de forma especial les persones discapacitades, o amb cotxets, i la gent gran. Colom ha expressat la voluntat que l’any que ve s’enllesteixi la millora i se suprimeixin totes les barreres arquitectòniques d’aquest tipus. “Volem que la Seu estigui totalment adaptada”, comenta.

L’elecció dels passos de vianants que s’han de reformar en aquesta primera fase s’ha fet en relació amb el volum de circulació i l’estat del paviment. De moment, l’empresa encarregada ja ha rebaixat la vorera dels passos zebra de la plaça de les Moreres, al barri de Santa Magdalena, prop del CEIP Albert Vives i l’IES Joan Brudieu. Una altra de les intervencions prevista és al carrer Joaquim Viola, al costat d’un centre mèdic privat.

Mostrar formulari de contacte