Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu engega l'organització del 6è Congrés d'Educació i Entorn

La Seu engega l'organització del 6è Congrés d'Educació i Entorn

La trobada educativa versarà sobre el foment de la lectura dins i fora de l'aula Ja s'ha constituït el comitè organitzador de l'esdeveniment, que se celebrarà els dies 31 de maig i 1 i 2 de juny
Congrés Educació i Entorn 2012
24/10/2011 17:53

La Seu d'Urgell ja prepara la 6a edició del Congrés d'Educació i Entorn que se celebrarà els dies 31 de maig i 1 i 2 de juny de 2012. La trobada educativa, que organitza el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament urgellenc i el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, versarà sobre el foment de la lectura a l'escola, a la família i a l'entorn.

Pel que fa a la preparació, ja s'ha constituït el comitè organitzador del congrés, així com el comitè científic, que en aquesta nova edició compta amb més de 30 entitats i institucions.

Les reunions de treball del Comitè Organitzador estan presidides per l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla; la subdirectora general de Llengua i Plurilingüisme del Departament d'Ensenyament de la Generalitat, Mònica Pereña; i el president del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Jesús Fierro. A la taula també hi participen responsables polítics i tècnics de les tres institucions.

El congrés d'Educació i Entorn va adreçat a la comunicat educativa en general, com ara docents, responsables i tècnics municipals d'ensenyament, dels serveis educatius, d’entitats relacionades amb la infància i la joventut, a més de pares i mares.

L'última edició del Congrés Educació i Entorn celebrat durant el mes de maig de 2010 va girar entorn de la participació.

Mostrar formulari de contacte