Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu estreny les relacions amb la Universitat de Lleida

La Seu estreny les relacions amb la Universitat de Lleida

Batalla es reuneix amb el rector del centre tot coincidint amb la celebració de les proves de selectivitat al complex de Les Monges Els cursos d'estiu de la UdL, que començaran el 8 de juliol, mantenen un bon ritme d'inscripcions
Selectivitat
11/06/2008 09:39

La Seu ha aprofitat la celebració de les proves de selectivitat al complex de les Monges per refermar les relacions amb la Universitat de Lleida. Aquest dimecres es fa la segona jornada dels exàmens, en la qual ja s'entra en les matèries específiques de cada recorregut de Batxillerat. Coincidint amb les PAU, l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, s'ha reunit aquest dimarts amb el rector de la UdL, Joan Viñas, per tractar d'aquest i d'altres temes.

La primera jornada de la selectivitat a la Seu es va desenvolupar amb normalitat i, en general, alumnes i professors van valorar com assequibles els exàmens de matèries comunes, segons explicava el president del tribunal, Antonio Colom.

La selectivitat mobilitza una desena de persones de la UdL que es desplacen a la Seu perquè els alumnes del Pirineu puguin fer els exàmens a prop de casa. Paral.lelament, Batalla i Viñas van planificar ahir la celebració de la Universitat d'Estiu, que oferirà disset cursos a la Seu entre el 8 i el 19 de juliol. El vicerrector d'Estudiants de la UdL, Xavi Gómez, destaca el bon ritme d'inscripcions que hi ha hagut fins ara i creu que els cursos proposats respondran a les expectatives.

De moment la Universitat d'Estiu ja ha rebut més de quatre-centes inscripcions. Val a dir que alguns cursos també es fan a d'altres poblacions de la demarcació, tot i que la majoria seran novament a la Seu. La lliçó inaugural, el 8 de juliol, l'oferirà el conegut actor Jordi Boixaderas.

Mostrar formulari de contacte