Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu estudia multar els amos de gossos no identificats a partir de l'octubre

La Seu estudia multar els amos de gossos no identificats a partir de l'octubre

La Policia Municipal inicia una campanya perquè les mascotes tinguin placa censal Els propietaris poden fer el tràmit a l'oficina dels agents de proximitat, a la plaça del Carme
Refugi d'Animals
29/03/2010 18:29

El Servei de Proximitat de la Policia Municipal de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell està duent a terme una campanya d'identificació de gossos. La placa censal es pot obtenir fins al 30 de setembre. A partir d'aquesta data, si el gos no porta la placa identificativa quan estigui a la via pública, el propietari podrà ser sancionat.

L’acció consisteix a col•locar a l'animal una placa censal, fet que servirà per identificar el gos a la via pública d'una manera àgil, tot reduint la documentació. Per obtenir el distintiu, els propietaris s’han d’adreçar a l'Oficina del Servei de Proximitat de la Policia Municipal, a la plaça del Carme, els dilluns i els dimecres de les 11 a les 12; i els dimarts i els dijous les 17.30 a les 18.30.

La documentació necessària que cal aportar en el moment de formalitzar la placa és el DNI del propietari, demostrar que l'animal està censat i la targeta sanitària del gos. En cas de ser un gos potencialment perillós, també cal presentar la llicència pertinent i l'assegurança obligatòria. El gos hi ha de ser present en el moment de fer la sol•licitud.

Mostrar formulari de contacte