Sou a: Inici / Notícies / La Seu FC completa la primera volta en 3a posició després de superar el Castellserà (2-0)

L'Organyà empata amb el Palau d'Anglesola (1-1) i és cuer d'aquest grup de Segona Catalana. Victòries de l'FC Pirineus amb l'Òdena (3-1), del Nargó a Rialp (2-0) i de l'Atlètic Club a Balaguer (1-3) i derrota de l'Oliana amb la Vilanovenca (1-0)

29/11/2021 10:40

La lliga de Segona Catalana (grup 7B) ja ha completat la primera volta i La Seu FC arriba a l'equador en una meritòria 3a posició, en l'any del seu retorn a aquesta categoria. L'equip urgellenc ha sumat aquest cap de setmana la seva sisena victòria, contra el Castellserà (2-0), amb gols d'Hugo Mairal (49') i Sergi Raya (88'), en un partit disputat i en què la victòria no es va confirmar fins als últims minuts. Des del club han agraït el suport de l'afició, en un partit que va estar marcat també per les baixes temperatures que afecten aquests dies el Pirineu.

Al mateix grup, el CF Organyà ha empatat aquest diumenge al Palau d'Anglesola (1-1). El marcador no es va moure fins al minut 73, quan va marcar Robert Vila, i els del Pla d'Urgell van establir l'empat definitiu a cinc minuts del final. Amb aquests resultats, La Seu FC suma ara 18 punts, els mateixos que el Castellserà, que és quart. Al capdavant del grup hi ha Balaguer (1r) i Artesa de Segre (2n), empatats a 25 punts. De la seva part, l'Organyà és cuer (11è) amb 7 punts, un menys que el Bellpuig.

D'altra banda, al grup 7A de Segona, l'únic representant pirinenc, l'Andorra B, també és a la cua (11è), amb 5 punts, igualat amb el Pardinyes i amb un partit pendent. El líder és l'Alpicat, amb 26.

A Tercera Catalana (grup 16), el CE Oliana ha perdut aquest diumenge per la mínima (1-0) al camp de la Vilanovenca. El gol local va arribar a la segona part (71'). Els olianesos són ara en 7a posició amb 10 punts. El líder en solitari és un altre equip pirinenc, el CF Tremp, que ja en té 27 i segueix empatat amb l'Agramunt-Gerard Gatell. Aquests dos clubs segueixen imbatuts després de nou jornades.

A Quarta (grup 21), el CF Coll de Nargó segueix amb la seva bona línia i s'ha emportat el derbi pirinenc amb el Rialp (0-2), amb dos gols d'Óscar Martínez (8' i 65'). Els nargonins segueixen en 4a posició, amb 22 punts, un menys que l'AEM (3r) i sis menys que els colíders, Benavent (1r) i Borges (2n).

La jornada també ha estat positiva pel Futbol Club Pirineus, que ha superat el segon classificat, l'Òdena (3-1), i d'aquesta manera l'ha igualat a la classificació de Segona Divisió Catalana Femenina (grup 2). Ara l'equip urgellenc és en 3a posició amb 15 punts, a set del líder destacat, el CE Berga, que ja en té 22. Davant de l'Òdena, l'FC Pirineus va deixar el partit ben encarrilat a la primera part, amb les dianes de Queralt Llompart (5') i Llúcia Salgado (31') i va sentenciar a l'inici de la segona meitat, mitjançant Gemma Pla (51'). Les anoienques van escurçar distàncies al minut 61, però ja no van poder capgirar el marcador.

En futbol sala, l'Atlètic Club La Seu va vèncer dissabte a la pista del Vedruna Balaguer (1-3), després de remuntar el gol inicial dels balaguerins mitjançant Guillem Sánchez (30'), Manel Trenado (35') i Eduard Muntó (42'). Això els permet, com als altres equips urgellencs, situar-se 3r del seu grup, a Tercera Catalana masculina, amb 10 punts. El líder és el Palau d'Anglesola, amb 15.

• La Seu FC celebra amb l'afició la victòria sobre el Castellserà (@fclaseu)
    La Seu FC celebra amb l'afició la victòria sobre el Castellserà (@fclaseu)
  • L'FC Pirineus celebra el triomf sobre el segon classificat, l'Òdena (Foto: FC Pirineus)