Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu FC convoca eleccions

La Seu FC convoca eleccions

El pròxim dia 25 de juliol s’escollirà la nova Junta Directiva. Les candidatures es poden presentar fins el dia 3 del mes que ve El Club Hoquei Cadí, quart al Torneig Internacional de Benjamins de Gleizé. El Club de Caça i Pesca de l'Alt Urgell premia els millors en la 47a Trobada de Pesca de Truita
Equip de La Seu F.C.
25/06/2008 19:25

La Seu F.C ha convocat eleccions pel pròxim dia 25 de juliol. La presentació de les candidatures està oberta fins el dia 3 del mes que ve. Si només es presenta o resta vàlida una única candidatura, la Junta Electoral del club procedirà directament el dia 4 a la proclamació dels seus components com a elegits. L’acte de votació posterior quedaria sense efecte.

La convocatòria d’eleccions la va acordar la setmana passada la Comissió Gestora que s’encarrega del procés electoral, després de la dimissió el dia 10 de juny de l’equip directiu del club urgellenc. Els socis de la Seu FC han de designar ara el nou president, tres vicepresidents, un secretari, un tresorer i cinc vocals.

El cens electoral resta exposat al públic al tauler d’anuncis de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, fins al 27 de juny, per tal que s’hi puguin presentar al.legacions. Poden ser electors o candidats tots els socis ordinaris i/o numeraris majors d’edat, amb capacitat d’obrar i amb una antiguitat mínima ininterrompuda d’un any, i que no tinguin suspesa la condició de soci en el moment de la convocatòria.

El col.legi electoral s’instal.larà el dia 25 al consistori urgellenc i romandrà obert de les sis de la tarda fins a les deu de la nit. Tots els socis podran votar acreditant el seu Document Nacional d’Identitat (D.N.I.). L’escrutini i proclamació dels candidats guanyadors es faria al finalitzar la votació.

El Club Hoquei Cadí, quart al Torneig Internacional de Gleizé

L'equip benjamí del Club Hoquei Cadí ha aconseguit la quarta posició en el Torneig Internacional de Gleizé, celebrat aquest cap de setmana al Palau d'Esports de Villefranche sur Saône en Beaujolais (departament du Rhône). Els equips participants, a més de Catalunya, provenien d'Alemanya, Itàlia, Portugal i França.

Els jugadors de l'Hoquei Cadí van ser Sergi Mateos, Pol Moya, Francesc Farràs, Aleix Montané, Gullem Cuadrado, Ivan Domingo i Martí Casanova.

El Torneig el va guanyar el conjunt portuguès del HC Mealhada, seguit del Roller Bassano, d'Itàlia, i el CE Vendrell, de Catalunya.

El Club de Caça i Pesca de l'Alt Urgell premia els millors

El Club de Caça i Pesca de l'Alt Urgell va premiar aquest cap de setmana els millors pescadors de la 47a Trobada de Pesca de Truita. En el concurs infantil el primer lloc se'l va endur Joan Raya, seguit d'Ivan Sevilla i Liam Finch. Pel que fa a la categoria de Concurs Llançat, es va imposar José Antonio Gálvez. Francesc Vidal i Jordi Rey van aconseguir la segona i tercera posició. Per últim, en el Concurs Mosca, el guanyador va ser Saturnino López, i el segon classificat, Jordi Bastida. El tercer lloc el va ocupar Agustin Martín.

Mostrar formulari de contacte