Sou a: Inici / Notícies / La Seu FC es col.loca líder de Segona Regional

La Seu FC es col.loca líder de Segona Regional

L'Organyà aconsegueix una important victòria a casa i és el segon classificat de Primera Regional En hoquei, el derbi pirinenc entre el CH Cadí i l'Andorra HC ha acabat amb empat a 2 gols

La Seu F.C 2008-2009
01/12/2008 11:34

La Seu FC s'ha col.locat aquest cap de setmana líder del grup catorzè de Segona Regional. El lideratge el comparteix amb el Vallfogona. Els nois de Fèlix Gómez s'han imposat al Gerb (1-2), en un partit en què malgrat el mal estat del terreny de joc, van sortir amb ganes de sentenciar el matx des de l'inici. Als deu minuts de la primera part, el marcador ja era favorable als urgellencs (0-2). El gol del Gerb va ser de penal. Cal destacar l'actitud i saber estar dels jugadors, que van mantenir el resultat tot i que l'àrbitre no els va afavorir.

També a Segona, l'Oliana ha empatat amb l'Agramunt (1-1) i el Coll de Nargó ha perdut amb el Poal (1-3). El partit del Castellciutat amb el Vallfogona es va suspendre.

La pròxima jornada la Seu jugarà a casa amb el Vilanova de la Barca; l'Oliana es desplaçarà a Bellpuig; el Castellciutat a Agramunt i el Coll de Nargó a Vallfogona.

A Primera Regional, l'Organyà ha aconseguit una important victòria a casa que el porta a la segona posició de la taula classificatòria. L'equip ganxo s'ha imposat a l'Alpicat per 4 gols 2. La pròxima jornada s'enfrontarà a l'Andorra.

____________________

Pel que fa a l'hoquei, el derbi pirinenc entre els equips sèniors del C.H.Cadí i l'Andorra H.C. ha finalitzat amb empat a 2. Els golejadors urgellencs han estat Albert Segú i Manel Rubio. En la seva visita a Alpicat, l'equip prebenjamí A i el benjamí s'han endut la victòria (4-3 i 1-10).  L'Infantil ha perdut amb el Girona (2-15).

La neu ha obligat aquest cap de setmana a ajornar el partit de prebenjamí "B" amb el Mollerussa, però els jugadors han aprofitat l'avinentesa per jugar un partit amistós amb els seus companys de l'Escola. L'equip aleví tampoc s'ha enfrontat amb l'Olot a causa del temps.