Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu FC, més a prop del títol amb la victòria a Agramunt (0-3)

La Seu FC, més a prop del títol amb la victòria a Agramunt (0-3)

El bloc urgellenc suma 34 punts i en té vuit d'avantatge sobre el segon classificat, el Golmés. L'Oliana remunta fins al cinquè lloc després de derrotar el Solsona B (4-0)
31/05/2021 12:35

La Seu FC té més a prop el títol de campió del grup 15 de Tercera Catalana gràcies a la valuosa victòria d'aquest diumenge al camp d'un rival directe, l'Agramunt-Gerard Gatell. En un matx seriós i treballat, els urgellencs es van imposar clarament (0-3), amb els gols marcats per Ermen Colell i Jan Roelas a la primera part (minuts 15 i 45) i la sentència de Carles Valls tot just a l'inici de la segona meitat (52').

Aquesta és la sisena victòria consecutiva de La Seu FC i, a més a més, s'ha produït contra un Agramunt que feia dos anys que no perdia al seu camp. Tot plegat permet a l'equip de Jordi Santacruz tenir ara un avantatge de vuit punts sobre el segon classificat, quan resten només quatre partits per jugar.

El conjunt blau és líder amb 34 punts, seguit del Golmés (2n, amb 26 punts) i de l'Agramunt (3r, amb 25). En quart lloc hi ha l'Andorra B (24). I el cinquè, amb 21 punts, és el CE Oliana, que dissabte va derrotar el Solsona B per un contundent 4-0. El bloc arlequinat es va avançar mitjançant Abdenour Chennoufi (14') i va sentenciar a la segona part, amb dos gols de Gilbert Reig (minuts 49 i 89) i un de Xavier Escolies (75'). Això ha permès als olianesos remuntar a la classificació i superar en dos punts l'equip solsoní.

El Nargó-Albesa, suspès per la pluja

A Quarta Catalana (grup 21), el partit entre el CF Coll de Nargó i l'Albesa no es va poder acabar a causa de la pluja. L'àrbitre va suspendre el joc al tram final de la segona part, quan el marcador era d'empat (1-1). Marco Andre havia avançat els nargonins al minut 3, però els del Segrià van empatar al 66. Ara caldrà buscar una nova data per finalitzar el matx.