Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu ha inaugurat la plaça de Lluís Companys

La Seu ha inaugurat la plaça de Lluís Companys

El nou espai públic està ubicat a la zona esportiva, entre les avingudes de Lluís Companys i de Joanot Martorell, vora la Comissaria dels Mossos d’Esquadra L’acte inaugural ha coincidit amb la Festa Fi de Curs escolar i ha comptat amb l’actuació del grup d’animació “La Troca”
Plaça de Lluís Companys
19/06/2008 19:39

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha inaugurat aquest dijous la plaça Lluís Companys, que s’ubica en uns terrenys situats entre les avingudes de Lluís Companys i de Joanot Martorell, entre el Palau Municipal d’Esports i la Comissaria dels Mossos d’Esquadra. L'acte inaugural ha anat a càrrec de l'alcalde urgellenc, Albert Batalla, acompanyat d'altres membres de la corporació municipal.

El nou espai públic, dissenyat per l’arquitecte Miquel Duelo, ha estat especialment pensat per a usos lúdics i esportius, donada la seva proximitat a la zona on es concentren la majoria d’equipaments d’esport de la Seu. Compta amb una superfície total de 2.095 metres quadrats i té tres zones ben diferenciades: una d'esportiva amb un paviment de formigó de color; una altra a tocar de l’avinguda Lluís Companys, amb paviment de peces de formigó, on s’hi ha instal•lat dues taules de ping-pong; i una tercera zona amb jardí que se situa a migdia i pel voltant de la mateixa plaça.

L’entrada a la plaça per l’avinguda de Lluís Companys es fa a peu pla, mentre que l’accés per l’avinguda Joanot Martorell es fa a través d’una rampa adaptada. Pel que fa a l’enllumenat, s’han col•locat tres columnes amb tres focus que donen llum a tot el conjunt. També s’ha fet la col•locació d’una font d’aigua potable situada al lateral de la plaça, a la zona de la pista esportiva.

El pressupost total de l’obra ha ascendit a prop de 165 mil euros. Les obres de construcció les ha dut a terme l’empresa Antonio Roca, SA.

La inauguració de la Plaça de Lluís Companys s'ha fet coincidir amb la Festa Fi de Curs 2007-2008, organitzada dins del Pla Educatiu d'Entorn, que s'ha presentat oficialment aquesta setmana. Avui les escoles de primària han tancat el curs escolar i l’Ajuntament urgellenc ho ha celebrat amb l’actuació del grup d’animació “La Troca”.

Mostrar formulari de contacte