Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu homenatja els mestres i professors jubilats el curs 2013-2014

La Seu homenatja els mestres i professors jubilats el curs 2013-2014

L’acte també ha servit per cloure el Pla Educatiu d’Entorn 2014-2015 Els voluntaris del programa han rebut un reconeixement
23/06/2015 16:20

La sala de plens de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha acollit aquest dimarts un acte d’homenatge als mestres i professors que es van jubilar el curs 2013-2014. L’alcalde de la Seu, Albert Batalla, acompanyat de l’inspector del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Carles Quintana, i la regidora Montserrat Bonet, els ha lliurat un obsequi de reconeixement a la tasca educativa que han dut a terme al llarg de la seva vida professional.

Els ensenyants homenatjats han estat Josep Salses (Institut Joan Brudieu), Maria Rosa Ficapal (Col.legi La Salle), Mercè Bruña (Col.legi La Salle), Segimon Funollet (Col.legi La Salle) i Anna Obiols (Escola Albert Vives). També s’ha reconegut les docents Carmen Xammar (Institut Joan Brudieu), Teresa Ribes (Escola Albert Vives) i Maria Jesús Delseny (Escola Albert Vives).

Durant l’acte, Albert Batalla ha volgut remarcar la contribució de tots els professors i mestres “a modelar una ciutat a través de la seva aportació educativa”. Així mateix, n’ha destacat “l’esforç i la vocació”, que permet que tots gaudim “d’una societat més cohesionada”.

Cloenda del Pla Educatiu d’Entorn 2014-2015

L’acte d’homenatge s’ha tancat amb el lliurament de diplomes als voluntaris que han participat en les activitats del Pla Educatiu d’Entorn de la Seu d’Urgell 2014-2015, als quals se’ls ha felicitat per la implicació en propostes com les visites guiades a la Seu per a les escoles, els tallers d’estudi assistit o projectes intergeneracionals, entre d’altres.

En aquest sentit, Albert Batalla ha agraït la feina feta, “que serveix per visualitzar una ciutat ‘educadora’ compromesa amb la formació dels infants i joves, més enllà de les famílies o les escoles”. Per la seva banda, la regidora Montserrat Bonet ha subratllat el caràcter altruista de les col•laboracions, en bona part de persones jubilades, i ha ressaltat que totes les propostes “enriqueixen la Seu, sumant el bagatge dels padrins amb els coneixements dels joves en les noves tecnologies, per exemple”.

El tancament del Pla Educatiu d’Entorn i l’homenatge als mestres i professors ha comptat amb l’assistència de representants de les AMPES i de directius dels centres educatius de la Seu.

Mostrar formulari de contacte