Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu inaugura la reforma del Carrer Major

La Seu inaugura la reforma del Carrer Major

Batalla remarca que és una important aposta de l'Ajuntament urgellenc per millorar el centre històric i la principal artèria comercial de la ciutat Les obres han suposat una inversió de més d'1,3 milions d'euros, provinents bàsicament del FEIL
Inauguració Carrer Major
05/12/2009 21:10

Aquest dissabte a la tarda s'ha inaugurat, a la plaça Patalín, la reforma dels carrer Major, Fra Andreu Capella i Lluís de Sabater, amb una festa i un berenar per a les famílies urgellenques.

En l'acte inaugural, l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, ha remarcat que “aquesta reforma el carrer Major constitueix una important aposta de l'Ajuntament de la Seu per millorar el centre històric i la principal artèria comercial de la ciutat”.

Les obres del carrer Major s'han finançat principalment amb recursos del Fons Estatal d'Inversió Local i també amb una menor aportació de la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya. L'execució ha anat a càrrec de l'empresa urgellenca Antonio Roca, SA, sota la supervisió de l'Ajuntament de la Seu, així com de la comissió se seguiment amb els representats de la Unió de Botiguers (UBSU) i de l'Associació de Veïns.

Al respecte, Batalla ha volgut fer arribar un sincer agraïment a totes les persones que hi han contribuït i també a tots els veïns i comerciants que han hagut de conviure-hi durant aquests mesos.

Obres de reforma

Les obres de reforma del carrer Major, Fra Andreu Capella i Lluís de Sabater han consistit en fer una nova base del ferm dels carrers i una nova pavimentació. També s'ha renovat la xarxa d'aigües residuals, així com la creació de la xarxa de recollida d'aigües pluvials. A més, s'ha instal•lat una canalització per a la fibra òptica.

Les obres també han servit per reformar la plaça Patalín; la instal•lació de nous punts soterrats de recollida d'escombraries; i una nova senyalització i nous elements d'il•luminació i embelliment. El cost total de l'obra ha estat d'1.391.938 euros.

Mostrar formulari de contacte